Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más Asztmás gyereke is sokat...

Más Asztmás gyereke is sokat beteg? Megírnátok kinek mennyit beteg a gyereke? a háziorvos azt mondja, hogy az asztmásaknak egy megfázásból is könnyen kialakul más.

Figyelt kérdés
A fiamnál tavaly állapították meg az allergiás asztmát.tavaly egész jól volt,most viszont február közepétől folyton beteg.1-2napig lázas,fáj a mandulája,köhög,folyik a sűrű váladék az orrából.kérdeztem a háziorvost,hogy vigyem e a fül-orrgégészetre,de azt mondta hogy nem kell.amíg ez az influenzás szezon van,mert valószínű,hogy csak mindig vissza esik.sajnos az oviba is nagyon sok gyereket látok a csoportba,hogy köhög és folyik az orra.szerintetek tényleg ez lehet a háttérbe?vagy vigyem a fül.orrgégére?vagy vissza a pulmonológiára?
2013. márc. 21. 13:44
 1/1 salhajni válasza:

Szia !

Az én kislányom 7 éves lesz szeptemberben.

2009 óta sokat beteg. Mindíg hörghurutos ,kb 2 havonta. Jártunk vele pulmonológiára ,de azt mondta az orvos ,nem asztmás.2012.december végén megint magas láz , nátha ,fulladó köhögés.Most február 19.-én újra 40 fokos láz,hörghurut , tüdőgyulladás. Ez száraz köhögéssel kezdődött. Jártunk oviba 2 hetet ,kötőhártya gyulladása lett ,másnap megint 40 fokos láz,ez most volt március 19.-én. Megint hörghurut , tüdőgyulladás. javaslata , Flixotide-t kap, Montekulast,Aerust,kellett venni inhaláló gépet.Tehát nálunk épp hogy meggygógyul , szinte azonnal visszaesik.Nekünk is menni kell füll-orr gégére,pulmonológiára 3hét múlva kontroll. Szerintem vidd vissza!!!

2013. ápr. 1. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!