Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Este hogy tudna a hugom elaludni?

Este hogy tudna a hugom elaludni?

Figyelt kérdés

Este órákig forgolódik aztán elalszik(gondolom én) de 2-3

órakkor felkel és nem bír visszaaludni ráadásul már engem is kikészít hogy átakar jöni hozzám esténként de nem férünk el ketten azon az ágyon mert lelök.Mit tegyek?Előre is köszi a válaszokat!16/L

vagyok,és 10/L hugicámmal van ez.

2013. szept. 22. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lehet könnyű,mert te sem tudsz aludni.Utána kellene nézni,hogy nem arról van szó a tesódnál,hogy fél egyedül este a szobába,mert akkor egy lámpa jól jönne neki és talán könnyebben el tudna aludni.De van olyan bízony aki simán pár óránként megébred,nálam is ez van,de nem mászkálok,hanem visszaalszom 10 perc múlva,viszont nem jó ez,nem lehet rendesen piheni.
2013. szept. 22. 16:30
 2/5 blaníííí válasza:
100%
olvass fel neki, vagy maradj ott vele amit elalszik, :)
2013. szept. 22. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat és első válaszoló,igen ez van mászkál és van a szobájában 5 lámpa is egy az éjjeliszekrényen másik a tanulóasztalon a 3.egy teknős amin csillagformák vannak és lehet őket számolni a plafonon,szal tiszta világos szobája van mg az enyém egy fekete lyuk és nekem is van teknősőm ami világít.persze lámpa.Ja és utolsónak meg már próbáltam de ahogy említettem 2-3

órakkor kel és ilyenkor is mindíg a földön alszok mert nem bírom.Gyorsan még jöhetnek válaszok mert mingy este van szükség lenne néhány válaszra még és bevetem őket:)

2013. szept. 22. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki kéne deríteni, hogy nem fél-e valamitől, vagy nincs-e valami más lelki gondja.
2013. szept. 23. 06:57
 5/5 A kérdező kommentje:
igaz nagyon köszönöm
2013. szept. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!