Ha egy fiatal pasi a huszas évei elején szeretne megszabadulni, de legalább alaposan leredukálni a szexuális vágyait, milyen hormon csökkentőt kell szednie? Hogy tud hozzájutni?
1 a hajunk a férfi hormonoktól hullik. 2 a szexuális gondolataim rengeteget elvesznek az időmből, életemből, és más kreatív tevékenységeimből. 3 szeretnék visszakerülni egy olyan állapotba mint mikor még gyerek voltam, és nem a baszáson járt az eszem.
aki le akar beszélni üzenem, hogy eltökélt szándékom, és kérem hogy tartsa meg az oltogatást magának, mert nem köszönöm meg, sőt lepontozom!
van rá pénz!
Üdv: f
Kasztráltasd magad te barom... legyél eunuk.
"Szexuális gondolataid" tehát csak álmodozol a szexről... hát igen, ilyenkor nem az a megoldás, hogy kiherélteted magad, hanem szerezni kell egy nőt, tudod ?!
Hülyegyerek...
beszélj a háziorvosoddal.
bár nem hinném, hogy bármit is felírna neked.
a gondolataid kontrollálása lehet a megoldás. ezt lehetne gyakorolni. pszichológus vagy agykontroll tanfolyam.
1/2 :D
3-as.... pfff
A kettőnek mi köze egymáshoz ? Barátnő mellett nem tudnál alkotni ? XD
Nálad valami komolyabb gond lehet...csak nem írod le. Nővé akarod magad operáltatni kérdező ?!
gondoltam hogy lefognak, de legalább tudják hogy szarok rájuk :)
Ilyen kasztráltatást elvégeznek bárhol ha kérem? vagy ezt csak speciális esetekben csinálják meg?
"A kettőnek mi köze egymáshoz ? Barátnő mellett nem tudnál alkotni ? XD "
NEM AKAROK BEOLVADNI. EZ VAGYOK ÉN, NEM ÉRZEM AZT HOGY OLYAN ÉLETET AKAROK MINT AZ ÁTLAG. TUDOM HOGY MÁSHOGY LÁTNÁM A VILÁGOT HA EZT MEGCSINÁLNÁK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!