Fiatal korba mitől lehet a kéz remegés?
20 éves lány vagyok. már nem is emlékszem mióta remeg a kezem egészen kis korom óta nagyon rossz érzés mikor megjegyzik, kérdezik, hogy miért és nem tudok rá mit mondani :/
Nem drogozok, alkoholt ritkán fogyasztok, csak ha bulizok, kávét se iszok régebben néha de már nem, dohányozni is ritkán nem tudtam szerencsére rászokni megvagyok nélküle, más szenvedélyem nincs. Viszont eléggé idegeskedős típus vagyok.
Néha észre se szoktam venni magamon. Vannak időközök amikor jobban de van mikor kevésbé, főleg reggelente de pl ha valaki figyeli mit csinálok valami kézimunka közbe még inkább rám jön zavarba jövök vagy nem tudom. Eléggé vékony karjaim is vannak talán gyenge lennék és ettől? vagy idegességtől? sajnos mikor nyugodt vagyok akkor is szokott remegni :/ nem szeretnék nyugtatókat szedni, nem mertem még orvoshoz menni..
(én az első válaszoló vagyok)
XDDD biztos! :D
de am én is ilyen parázós vagyok!:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!