Nem féltek a H1N1-től? Hogyan védekzhtek ellene? Ti mit gondoltok?
Már megint megszólalt egy jós. netán orvosprofesszor, aki tudja milyen mellékhatások lesznek 10!!! év múlva.
Nem kedves nem kell média a butasághoz, az a fejekben termelődik, hogy példát mondjak a tiedben.
Persze.
Gondolj, amit akarsz. Nyisd már ki a szemed!
10 év múlva nem érdekel majd? Majd meglátjuk ;)
Ezt az H1N1-et kihúzhatnátok antibiotikummal, de Ti nyugodtan oltassátok magatokat! :)
Szép estét.
Én pedig szeretném elmondani hogy készen vannak a magyar teszteredmények, melyek magyar városokban készültek, magyar gyermekek, akik a kettővel előtti hozzászóló szerint kísérleti nyulak.
Én köszönöm nekik, hogy vállalták a tesztelést és hogy segítségükkel oltható az 1-3 éves korosztály.
Képzeld hozzászóló a te érdekedben is történt.
Szerinted megérdemelted?
Szégyeld magad!!
Szedj antibiotikumot, add a kicsiknek is, az egészséges sokat javít az immunrendszerükön, olcsó is és javítja a bélflórát.
Te nagyokos!!
ANTIBIOTIKUMMAL??
Te tényleg hülye vagy. Az szerinted megoldás?
Nem szégyellem magam.
Én egészségem. Én tisztán látok. Ti nem.
Boldoguljatok a teszteredményeitekkel (bár nem tudom, mi hasznotok van belőle), én gondolok a jövőmre is. :)
Ja, és el ne felejtsétek beoltatni magatokat nátha ellen jövőre :))
Antibiotikummal kezelik az influenzát.
Ti vagyok h*lyék, hogy ezt nem tudjátok.
Ez is egy sima influenza. Vagy ezzel se vagytok tisztában?
Nem jobb nem megbetegedni, mint betegen gyógyszereket zabálni.
Köt a saját makacsságotok korlátja.
Ti dacból vitatkoztok.
Nekem gyermekeim vannak.
Hogy az influenzát gyógyszerrel kezelik? Mit nem mondasz?
A szövődményes tüdővérzést és a kétoldali pneumoniat meg koporsóval?
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!