Alkoholista vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy kicsit hosszú lesz ez a rész, de kérlek olvassátok végig. 21 éves lány vagyok, és alkoholista. Ezt néhány hónapja már "sejtem", de eddig igazából nem zavart. Most nyáron viszont konkrétan bevallottam magamnak, hogy problémám van, és szeretnék is változtatni, de tudom, hogy önerőből ez nem menne. Egyenlőre még szerintem nagyon kezdeti stádiumban vagyok; rövidet évek óta nem iszom, sör bor pezsgő, max ha épp el vagyok eresztve koktél, de az évi 2 alkalom kb :) berúgni nem szoktam, van egy pont, hogy érzem, hogy be fogok rúgni, és abba hagyom, akár a teli pohár piát is ott hagyom, nem akarok másnapos lenni. Viszont keresem az alkalmakat, hogy ihassak, csak ezen jár az agyam sokszor, fizikai tüneteim viszont SZERINTEM még nincsenek... ha egyedül vagyok, egyedül is iszom,1 üveg bor kb az a mennyiség, hogy különösebben részeg nem leszek, másnapos se, pont elég. Frusztrál, ha mondjuk csak 1-2 valamit tudok meginni, érzem, hogy kellene még több, ilyenkor mondom is a társaságnak amolyan lazán, hogy na igyunk meg még 1-2 valamit... hordom az álarcot, de belül néha szétszed, hogy tudom, hogy nagy a baj .. nem tudom meddig bírnám zsinórban pia nélkül, most nyáron 1 napokat hagytam ki néha... szeretnék beszélni erről valakivel, aki nem ismer, és nem ítél el ... a probléma az, hogy a jelenleg tanult szakmám kapcsán pont ilyen körökben mozgok, pont magamhoz hasonló emberekkel kéne foglalkoznom, így a lakhelyemen és annak környékén nem merek segítségért fordulni, mert tutibiztos, hogy minden folyosón ismerősbe botlanék... segítsetek, mi a teendő?? első körben négyszemközt beszélnék valakivel, azt hiszem előtte nem mernék csoportba menni!2013. aug. 24. 03:37
21/23 A kérdező kommentje:
Állampolgári jogod utálni bárkit, meg az is állampolgári jogod, hogy ilyen szánalmas kommentárokkal tökéletesen hülyét csinálj magadból :) Nem élősködök senkin ... de vagyis egy valakin mégis... saját magamon ... de remélem Számodra ettől nem lesz drágább a kenyér :)
2013. aug. 30. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!