Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mikor mondhatjuk valakire,...

Mikor mondhatjuk valakire, hogy alkoholista?

Figyelt kérdés
A férjem hétvégén, általában részekre issza magát. 1-2dl rövid és 5-6 sor. Havonta 3 hétvégén biztos, két éve megy ez így kisebb megszakításokkal (amikor mar bírom leáll pár hétre).
2013. aug. 3. 23:59
 1/7 strikeman válasza:
Elvileg, ahogy hallottam, az is alkoholistának számít, aki havonta egyszer leissza magát rendesen, mivel vágyik arra a havi egy alkalomra is. Ez eléggé összetett szerintem. Vannak fokozatok. A legdurvább az az, amikor már minden nap szüksége van arra, hogy igyon, mert csak így érzi magát teljes embernek. De szerintem ez még nem az, azért jó vigyázni.
2013. aug. 4. 00:12
 2/7 anonim válasza:
Szerintem erősen alkoholista.
2013. aug. 4. 00:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én erre még nem mondanám, a férjed a kanyarban sincs a nagybátyámhoz képest :D Ő ha teheti mindennap benyom 4 liter koccintost, van hogy már REGGEL 10-kor offon van, na ő alkesz :D
2013. aug. 4. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:

"Részekre issza magát" :-))))))

Szóval szét van esve...

Az iváshoz kultúra kell! Én szinte minden nap megiszok pár sört, de berúgva sose voltam és bármikor meg tudom állni, hogy nem iszok semmit. És akárki állítja, hogy alkoholista lennék, én tudom, hogy ez nem az. Nem hisztizek, ha nincs mit inni :-)))

2013. aug. 4. 00:41
 5/7 anonim válasza:
Már alkoholistának számít.
2013. aug. 4. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki nem bír ki egy napot sem alkohol nélkül, akármilyen kis mennyiségről is legyen szó, az is alkoholista.
2013. aug. 4. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
4., erre mondják, hogy szét van csúszva :D
2013. szept. 9. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!