Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és alkoholista....

20 éves vagyok és alkoholista. Kb. mennyi idő múlva fogok meghalni, ha az italról továbbra se mondok le?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:53
1 2
 1/11 anonim válasza:

Attól függ mit értesz alkoholista alatt.

(Mit iszol, és mennyit egy nap?)

Ha szerencséd van akár a 60. szülinapod is megünnepelheted, mindenféle májműtét után. Viszont az is lehet hogy szívrohamban meghalsz pár év múlva, ha nem mértékkel iszol.

2013. aug. 17. 14:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Minden nap iszok, általába 1-2 sör és néhány fröccs és mindezt éhgyomorra, hogy ne fogyjon annyi pénz. Hétvégente kicsit többet iszok, akkor töményet is szoktam.
2013. aug. 17. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Vagy akár részegen bele szédülhetsz a Dunába, vagy a vonat elé, vagy egy autó elé, vagy egy gödörbe..vagy bárhova ..:D..érted..akár ma is meghalhatsz! (de a nem alkoholisták is)

És ha gyenge a szervezeted a májad feladja hamarabb és rákos leszel, kb vagy 10..20 év..lehet annyi se XD

2013. aug. 17. 14:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Dunába nem szédülök bele, busz nem üt el, mivel itthon iszok. :D
2013. aug. 17. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha előbb nem, akkor 50-60 éves korodra teljesen kikészülsz.
2013. aug. 17. 14:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Az nagyon sok idő még.
2013. aug. 17. 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor otthon véletlen belefejelsz, vagy hasazol egy késbe..vagy elcsúszol a zuhanyzóba..tudok még ilyen 'végső állomás ' típusú haláseseteke ezrével :D.....De amúgy komolyra fordítva, 1-2 sör meg fröccs..hát az azért nem tudom..és nincs semmi életcélod amúgy? :D
2013. aug. 17. 14:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Nincs életcélom. Egyszerűen csak jól akarom érezni magam, ennyi.
2013. aug. 17. 15:03
 9/11 anonim válasza:
Szerintem próbáld abbahagyni az ivást, járj elvonó kúrákra vagy akármire, amíg még nem késő hagyd abba. Hidd el! Tapasztalatból mondom, nekem volt ilyen a családomban aki napi 1-2 sörrel kezdte és most 40 évesen halott. Én úgy gondolom ez a napi 1-2 sör idővel egyre több lesz, aztán napokig iszol úgy, hogy közben nem eszel. Ennek az embernek is az okozta a halálát, hogy nem evett, mikor ivott. A májad fel fogja adni.
2013. aug. 17. 20:47
 10/11 anonim ***** válasza:
üdv a klubban
2013. aug. 21. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!