20 éves vagyok és alkoholista. Kb. mennyi idő múlva fogok meghalni, ha az italról továbbra se mondok le?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 13:53
11/11 anonim válasza:
2 fajta alkoholista van. aki felismeri, bevallja hogy ő alkoholista és aki nem ismeri el hogy az. Te az elsőbe tartozol, nekem apám pedig a másodikba tartozott. Úgy nőttem fel, hogy láttam apámat nap mint nap részegen. végzett a munkával hazajött egy óra alatt kiütötte magát utánna zabált valamit a hűtőből vagy ami éppen volt főtt étel otthol, beült a tv elé és 5 perc után aludt. nem volt agresszív csak pofázott amig elnem aludt. Nyaralni mindig anyámmal vagy nagyszüleimmel mentem, mert faterre nem lehetett számítani. Az hogy apa, nekem nem volt olyan, volt egy személy aki a fent nevezett dolgokat művelte, nem tanított semmit, nem vitt sehova, a 23 év alatt összesen nem beszéltem vele 300 mondatot. Tavaly télen benyomva leakart menni a pincébe pálinkáért, megbotlott beverte a fejét és meghalt. Szomorú ezt mondani, de nem bántuk anyámmal hogy elment, az utóbbi években már csak egy nyüg volt számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!