Méhszájseb tünetei? Aki tudja kérem válaszoljon?
Figyelt kérdés
Attól félek méhszájsebem van. Barnás folyás minimális pecsétes vérzés fáj néha a petefészkem valamint gombás betegedésem is kialakult pár napja(fiútól nem kaphattam el) ezek a méhszájseb tünetei?2013. aug. 19. 17:52
1/2 anonim válasza:
Jellemző tünetek
Közti vérzés.
Fájdalmas közösülés.
Áttetsző hüvelyváladék.
Visszatérő hüvelyfertőzések.
Szexuális együttlét utáni vérzés.
Attól, hogy most elkaptál egy gombás fertőzést, illetve fáj a petefészked, attól még nem feltétlen van méhszájsebed.
Én is szenvedek az előbb említett tünetek közül egyiktől-másiktól, de még sincs méhszájsebem.
Amúgy a rákszűrés eredményeddel ha minden rendben van, akkor szerintem nincs. Már ha egyáltalán voltál már ilyenen. Ha nem, akkor érdemes csináltatni. Ugyanis a rákszűrés eredményéből megmutatkozik, ha van rá esély, hogy megvan a méhszájseb.
2/2 anonim válasza:
Nekem van méhszájsebem sajnos, de rendben volt hála Istennek minden a szûrésen. Hüvelykúpot kaptam kezelésként, de nem múlasztotta el teljesen. Szóval élek egyelõre vele, de nem zavar semmiben. Nincsenek a fent leirt tüneteim, csak a barnás folyás zavar idõnként, de az sem egész hónapban, inkább menszesz elõtti héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!