Nagy problémám van. Aki esetleg jartas ebben a témában, az válaszoljon nekem kérlek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 éve orrspré függő lettem. Mindig bedugul az orrom,és napi 3-4x be kell fújnom. Ebben benne van az éjszakai is,mert mindig be kell fújnom. Ha nincs nálam vennem kell egyet,mert bestresszelek hogy bedugul megint az orrom, és akkor ugye a számon veszem a levegőt, és kiszárad a szám és nem tudok nyelni. Hogy tudnék leszokni? Tudom nevetséges dolog,de már nagyon idegesít.2013. ápr. 7. 21:05
1/3 anonim válasza:
Jól beleestél a csapdába! Orr spraykat,cseppeket pont ezért nem szabad a tájékoztatóban leírt időnél tovább használni.
Próbáld meg,h tengeri sós tartalmú orr sprayt használsz,ahhoz nem lehet hozzászokni. Így talán nem lesz szükséged a többire.
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de az nem dugítja ki :/
2013. ápr. 7. 21:36
3/3 anonim válasza:
Akkor is hagyd abba! Menj el gégészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!