Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki tud kerem valaszoljo...

Ha valaki tud kerem valaszoljon. Nem tudom a vercsoportom es a szuleimsem tudjak. Tovabbiak lent. Hogyan tudjam meg hogy mien a vercsoportom?

Figyelt kérdés
Az anyam vercsoportja AB4 az apam-e pedik B3-as.Hogyan tudjam meg hogy mien a vercsoportom?

2013. jan. 5. 23:13
 1/6 anonim válasza:
49%
Ha most jó lennék bioszból, akkor megtudnám mondani, de sajnos nem. Viszont, ha elmész vérvételre, akkor ott megmondják.
2013. jan. 5. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Https://www.youtube.com/watch? Feature=player_embedded&v=wwpVHCO3phQ

ide beírtam a szüleid vércsoportját, tehát ilyen vércsoportú lehetsz te: A, B, AB és Rh+/Rh-

2013. jan. 5. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:

23:22-es vagyok, bocsi, rossz a link

[link]

2013. jan. 5. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Elmész vérvételre, nem kell beutaló, kb 1000 ft-ért megmondják. Születési papírkáid nincsenek meg? Azon rajta van elvileg.

Ez a 3-as, 4-es ez mi? Azt tudom, hogy az A, B és RH+- on kívül, még tovább lehet csoportosítani a vért, de a szüleid ezt honnét vették?

2013. jan. 5. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha anyukád Rh - negatívos , akkor születéskor kötelező megnézni az újszülött vércsoportját. Akkor ez a Te újszülött elbocsájtódon és a fehér csecsemőkori oltási könyvedben benne van.

Csak műtét előtt kell vércsoport vizsgálat, de a háziorvosod adhat rá beutalót vagy ha elmész vért adni / 18 év felett/ ott is meghatározzák , később megtudhatod tőlük a véradóban.

Ezeket a számokat nem értem, mert 1-es és 2-es számok lehetnek, ha valaki véradó.

Pl. B1 az BB-és, B2 B0-ás apukádnál, de harmadik variációt én nem ismerek.

2013. jan. 6. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem megnézték tizenévesen honvédelmi alkalmassági vizsgálat keretében. Tudom, mostanában ez már nem szokás.
2013. ápr. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!