Ha valaki tud kerem valaszoljon. Nem tudom a vercsoportom es a szuleimsem tudjak. Tovabbiak lent. Hogyan tudjam meg hogy mien a vercsoportom?
Https://www.youtube.com/watch? Feature=player_embedded&v=wwpVHCO3phQ
ide beírtam a szüleid vércsoportját, tehát ilyen vércsoportú lehetsz te: A, B, AB és Rh+/Rh-
23:22-es vagyok, bocsi, rossz a link
Elmész vérvételre, nem kell beutaló, kb 1000 ft-ért megmondják. Születési papírkáid nincsenek meg? Azon rajta van elvileg.
Ez a 3-as, 4-es ez mi? Azt tudom, hogy az A, B és RH+- on kívül, még tovább lehet csoportosítani a vért, de a szüleid ezt honnét vették?
Ha anyukád Rh - negatívos , akkor születéskor kötelező megnézni az újszülött vércsoportját. Akkor ez a Te újszülött elbocsájtódon és a fehér csecsemőkori oltási könyvedben benne van.
Csak műtét előtt kell vércsoport vizsgálat, de a háziorvosod adhat rá beutalót vagy ha elmész vért adni / 18 év felett/ ott is meghatározzák , később megtudhatod tőlük a véradóban.
Ezeket a számokat nem értem, mert 1-es és 2-es számok lehetnek, ha valaki véradó.
Pl. B1 az BB-és, B2 B0-ás apukádnál, de harmadik variációt én nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!