Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2-3 napja fáj a fejem, de úgy, hogy a gyógyszer sem mulasztja el. Ha elfekszem elmúlik, de ha felállok majdnem ájulás határán vagyok annyira fáj. Emellett még ingerlékeny, fáradt vagyok, bárhol bármikor el tudnék aludni. Nehezemre esik bármit is megcsinálni. Nincs étvágyam, szomjas sem vagyok (sajnos ezért keveset iszok). 1 hónap alatt lefogytam 7 kilót is. Nagy rám minden ruhám :S :/ Nagyon súlyos a helyzetem?
L/19
2013. júl. 12. 14:07
2/2 anonim válasza:
Már éppen ideje lenne, hogy elmenj a háziorvoshoz, kell egy kivizsgálás, vérnyomásmérés, vérkép, vizelet vizsgálat, ebből már többet látni, hogy mi okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!