Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit tegyek? Nem bírom tovább!...

Mit tegyek? Nem bírom tovább! Mit tehetek? Kérem a haszontalan válaszokat mellôzni, van elég bajom!

Figyelt kérdés
Amiòta az eszem tudom, ver a karma, minden napom ùgy telik el, hogy fatális dolgok történnek velem, apròsàgok, amiktol megôrülök, a környezetem nem érti mi van velem, komplett idiòtának érzem magam néha! Rosszul vagyok reggelente ha felkelek, szinte rettegek minden naptòl, mindíg kiborulok idegileg...

2013. ápr. 15. 10:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem biztos,hogy a karma miatt van.

Próbálj meg pozitívabban hozzáállni,vedd észre magad körül a jó dolgokat is.

2013. ápr. 15. 10:50
 2/21 anonim ***** válasza:
Mik történnek veled mostanában? Ha leírnád,talán nagyvonalakban ki lehetne bogozni az okokat.
2013. ápr. 15. 10:52
 3/21 anonim ***** válasza:

igen érdekelne, h mi történik veled, mert lehet a sok kis apróságot rosszul viseled, de ki tudja vkinek lehet rosszabb az élete és még optimista is

ha leírnád h mi ér, akkor könnyebb lenne megítélni...

2013. ápr. 15. 11:04
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
"ver a karma" -ilyen nincs. A karma - a cselekedeteinket jelenti. A sors,az más -de mivel apróságokról van szó -itt nem a sorsról van szó. tehát valami gubanc a TE saját cselekedeteiddel van. Nagyon általánosan fogalmaztál, így nehéz lesz. Az biztos, hogy ez baj: "reggelente ha felkelek, szinte rettegek minden naptòl. Jól alszol? Jó levegő van a szobában? nyugalom? Ezt teremtsd meg- este már ne gépezz,tévézz, korábban feküdj le. Ébredj pihenten - és még az ágyban gondold át, mi lenne valami jó, amit a felkelés után csinálhatnál.
2013. ápr. 15. 11:04
 5/21 anonim ***** válasza:
63%

"mit teremt magának a boldogtalan.... s mint véd-angyalának, bókol úntalan..."

A karma csak egy majom, a valóság te vagy!

Az életed alakulásáért te magad vagy a felelős.

A "karmák", "kisjézusok" ideje lejárt.

Szedd össze magad és állj végre a saját lábadra!

2013. ápr. 15. 13:06
 6/21 anonim ***** válasza:

Mit értesz "fatális dolgok" alatt?

Amúgy arra tippelek, hogy hiányoznak az életedből az apró örömök, vagy csak nem vagy nyitott rájuk. Olyankor szoktak az ember idegeire menni az apró problémák. Próbálj változtatni valamit; járj el valahova, keress új barátokat (is), stb. Ha nem találod meg az apró örömöket magad körül, akkor ez nem igazán fog változni.

Nem tudom, hány éves vagy, de egy kiegyensúlyozott párkapcsolat is segíthet.

2013. ápr. 15. 14:04
 7/21 Feri8703 ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy sok ember nemhogy az apró örömöket nem értékeli,a nagyokat sem.

Magadon kell változtatnod,hogy jobb legyen.

Nekem kb 4 éve jött el az a pont ahol most te vagy.El kellett döntenem hogy teszek e azért hogy jobb legyen!?

Elkezdtem ezoterikus könyveket olvasni.Legyél nyitott,de ne higyj el mindent(értem ezt a médiára,könyvekre,internetre és minden másra is).Én a titokkal kezdtem,de ez csak a jéghegy csúcsa.(ajánlom még Balogh Béla könyveit vagy akár előadásait is meg tudod nézni a youtubeon,Osho könyveit,Ec

Khart Tolle tanításait,a kvantumfizika témát)

Látnod kell,hogy működik valójában a világ.Ahogy egyre többet olvastam mindig változtam kicsit.

Példálózzunk kicsit.

Én 4 éve úgy láttam a világot mintha ilyenen keresztül néztem volna [link]

Valami zavart abban,hogy lássam az egészet!Nem alkothatunk reális képet valamiről amit nem látunk teljesen!Ezt ugyanúgy érem az Életre és akár egyes emberekre,helyzetekre is.

Mára tudom hogy jól döntöttem.

Nem vagyok gazdagabb(pénzügyileg :) ),vannak problémáim,rosz helyzeteim ugyanugy mint 4 éve de BOLDOG vagyok!!Nem a világ változott,hogy boldogabb legyek,hanem én!

2013. ápr. 15. 14:49
 8/21 anonim ***** válasza:
7%

Amiòta az eszem tudom,

ver a karma, minden napom

ùgy telik el,

hogy fatális dolgok

történnek velem,

apròsàgok,

amiktol megôrülök, a környezetem

nem érti mi van velem,

komplett idiòtának érzem magam néha!

Rosszul vagyok reggelente ha felkelek,

szinte rettegek

minden naptòl, mindíg kiborulok idegileg...

2013. ápr. 15. 20:50
 9/21 anonim ***** válasza:
Ó! zenét is kérünk hozzá, Aszociális gyümölcs! zseni vagy
2013. ápr. 15. 22:15
 10/21 anonim ***** válasza:
Kérdező,én is így vagyok,az a baj hogy gyenge is vagyok eléggé,írd meg,mik történnek?
2013. ápr. 15. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!