Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit tegyek? Nem bírom tovább!...

Mit tegyek? Nem bírom tovább! Mit tehetek? Kérem a haszontalan válaszokat mellôzni, van elég bajom!

Figyelt kérdés
Amiòta az eszem tudom, ver a karma, minden napom ùgy telik el, hogy fatális dolgok történnek velem, apròsàgok, amiktol megôrülök, a környezetem nem érti mi van velem, komplett idiòtának érzem magam néha! Rosszul vagyok reggelente ha felkelek, szinte rettegek minden naptòl, mindíg kiborulok idegileg...

2013. ápr. 15. 10:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudom élvezni az aprò dolgokat is, azt se mondhatom, hogy olyan hù de pocséknamùgy az életem, mert megkaptam amire rég vàgytam :csalàdot:) elôtte sokat utazgattam, jò àllàsom volt, sok pénzem:) most boldog vagyok összességében, illetve lennêk, ha tudnék, de nem minden nap megy.

Mik történnek?

Lp rohan az idô. Fôleg mostanàban, amikor idôben el akarok készülni valamivel, irreàlis modon telik az idô.

Amikor nagy nehezen elaltatom a gyereket fél nap nyûglôdés utàn, és nekilàtok a hàzimunkànak is, minden nekiverôdik mindennek, leesik, zörög, csattog...ha sietek, akkor plàne, minden leesik, eltörik, néha ùgy érzem, mintha a Jòisten csak engem figyelne, és azt nézné, hol babràlhat ki velem:)

2013. ápr. 16. 03:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Én keresem a jò dolgokat, szeretek jòkat enni, nevetni, stb, de ezek néha eltörpülnek, amikor jön ez az idôszak...nêha annyira kikészít, hogy sírok...én ùgy érzem, nem tettem semmi olyat, ami ezt idézhetné elô. Nagyon rossz gyerekkorom volt, sokat szenvedtem màr akkor is, és egyre nehezebben viselem, hogy még most sincs nyugtom, pedig gyakorlatilag meg van mindenem. Egyébként empatikus ember vagyok sok mindent àt tudok érezni szerencsére.
2013. ápr. 16. 03:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Na tessék:) írni se tudok!:D tiszta ciki!:D
2013. ápr. 16. 03:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Na,tessék,én rosszabb helyzetbe vagyok,tiszta peches vagyok,komolyan!Azért akadsz ki annyira,mert ottvannak a gyerekek,munka,nehéz ám úgy!Sokat melózol?Stresszes vagy ezek miatt,rohanásból áll az életed,ezért akadsz ki apróságokon!Ne temagad vagy a baj,mint nálam,hogy magamnak is köszönhetem,hogy olyan szerencsétlen vagyok!Anyám is így volt anno,5gyerekkel,férj nélkül,munkával,és még tanult is!Pers

ze,hogy kivolt

2013. ápr. 16. 09:47
 15/21 A kérdező kommentje:
Òh, ez évek òta igy megy:) nem hajtom magam szét, a gyerek mêg pici, ami fontos, meg tudom csinálni:)
2013. ápr. 16. 11:00
 16/21 anonim válasza:

Egy hétvégét válassz ki magadnak s menj el kirándulni, nyaralni, túrázni ( kapcsolódj ki )

a családod is vidd el magaddal

2013. ápr. 16. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:

"nekilàtok a hàzimunkànak is, minden nekiverôdik mindennek, leesik, zörög, csattog...ha sietek, akkor plàne, minden leesik, eltörik, néha ùgy érzem, mintha a Jòisten csak engem figyelne, és azt nézné, hol babràlhat ki velem:)"

Az még nem jutott eszedbe, hogy saját ügyetlenségedért ne a karmát, vagy istent hibáztasd?

2013. ápr. 30. 12:56
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ha sorsunkat irányítani kívánjuk, jelöljünk ki magunknak rendszeresen célokat és szüntelenül dolgozzunk azok megvalósításán. Amikor így cselekszünk,elkerülnek minket a lelki erő megdolgoztatásának hiányából fakadó váratlan tragédiák és szerencsétlenségek."

Ezt Emile Coue valamelyik könyvében olvastam, és elraktam az idézeteim közé, mert nagyon tetszett. Ha nem vagy aktív, kikerülöd a problémákat, mindig tol egy újabbat eléd az élet. Nem "nősz" addig, amíg nem dolgoztatod meg magad. Tespedni nem egészséges állapot, nem erre van az ember kitalálva (de azt ne kérdezd, hogy mire, mert nem tudom). Nem halogatsz valamit, amit már régóta meg akarsz csinálni?

Vagy nem valami olyat akarsz elérni, ami szerinted lehetetlen?

A helyedben pici, de határozott lépéseket tennék afelé a cél felé, amit tényleg szívből el akarok érni.

2013. máj. 4. 04:55
 19/21 levis56 ***** válasza:
Mivel a polaritás világában élünk természetes,hogy vannak jó és rossz napjaid.A poláris világban vannak hullámhegyek és völgyek ahhoz,hogy tudd mi a jó meg kell tapasztalnod a rosszat is,a kettő egymás nélkül nem létezik.Az természetes állapot,hogy jó periódus után jön a rossz,törekedj a kiegyensújozotságra,próbálj relaxálni,meditálni,jógázni.Ezek segítenek a minden napjaid boldogabbá tételében,jobban érzed magad majd a bőrödben.
2013. máj. 7. 16:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Menj el a Pszichiátriára és kérj segítséget.
2013. máj. 21. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!