Szerintetek lehet bajom egy ilyen szertartás után?
Nem lehet bajod.
Egy látványos színházi előadásban volt részed.
Honnan tudod hogy az erdő Istenéhez imádkozott ? Lehet hogy a sátánt kérte, hogy te benned materialzálódjon és írtsa ki a világot.
Nagyon könnyelműen vettél részt a szertartáson. Nem gondolod ?
Aligha, a kung-fus dolog miatt ziher hogy kamu. A kecske és a pentagram Sátán szimbólumai, de inkább mondom azt hogy ez csak egy önjelölt tudatlan idióta volt. Ha igazi sámán lett volna akkor mezei civileknek nem tart előadást.
Nem lesz semmi bajod :)
Sámánok nincsenek, már az indiánok között sem.
Aki ezt állítja magáról, mind csaló. Amit csinált, az egy hiszékenyek számára koreografált előadás.
Bajod nem lesz belőle.
ez nem kamu, tényleg megtörtént, Miskolcon. annak örülök, hogy nem lesz semmi bajom, viszont az kicsit megrémített, amikor azt olvastam itt az egyik válaszban, hogy a sámán nevének van értelme visszafelé :O ugyan nem vagyok nagy angolos, németet tanultam, de az első neve az angol "people" szónak látszik, ami tudtommal embert jelent. ez a szertartás egyébként fizetős volt, a sámán és a segédje pedig német származásúak voltak, de magyarul és latinul beszéltek. a 2. válaszolónak:
lehetséges, hogy a Sátánhoz beszélt, és tőlem akart vele valamit, mert emlékszem, egyszer a feje mellé tette két ujját mintha bikaszarv lenne, lehajolt, és úgy csinált, mintha nekem akarna rohanni. szerintetek volt értelme elmenni, vagy csak pénzkidobás volt?
Még fizetős is volt!
Ők akkor megélhetési sámánok. Egyszerűen abból élnek, hogy ilyen előadásokat tartanak a közönségnek.
Who is xxxx people. Biztos, hogy jól írtad le a nevét?
Mit kezdesz a német nyelvtudásoddal? Elmész kőművesnek Hamburgba? Tanulj angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!