Végeztél már mágikus szertartás a VV kiválasztás alkalmából?
Nem!
Ennek több oka van: főleg az, hogy ilyenre még akkor sem pocsékoltam volna a gyertyát és a Hölgy energiáját, mikor még Wicca mágus voltam. Ma meg már az sem vagyok.
Magát a műsort népbutításnak tartom. Túl sok erővel kellett volna szembeszálnom, és nem láttam volna értelmét, mert túl sok embernek próbáltam volna beavatkozni a sorsába, és komolyan vettem a hármastörvényt.
Azért hagytam fel a mágiával, mert visszatértem keresztény-katolikus gyökereimhez. De néhány alapelet az intésből még ma is tartok.
Pontosan ezt értettem a sok szembenálló erő alatt.
Gondolom van aki érzi, de minden mágus és boszorkány használ valamilyen jóslási technikát.
R.B.László válasza:
Pontosan ezt értettem a sok szembenálló erő alatt.
Gondolom van aki érzi, de minden mágus és boszorkány használ valamilyen jóslási technikát.
Persze. A tv-ben manipulálják szépen az eseményeket a szerkesztő szobában. Mert olyan nincs hogy kétszer, (két héten keresztül) 49-51% a végeredmény. És olyan sincs, hogy állandóan Vera megy vissza. Egy kicsit beépített ember szagú az egész.
1. a vv szar és ki nem szarja le melyik kva megy vissza?
2. az megy vissza amelyiket az rtl vissza akarja küldeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!