Szerintetek lehet bajom egy ilyen szertartás után?
- A kecske és az 5 ágú csillag nem feltétlen sátáni jelképek. A "talpain" álló csillag, ha jól használják egy rendkívül erős védelmi szimbólum, amivel szemben a fordítottjának a sátánista csillagnak semmi esélye sincs.
Viszont, ha a sámán fordítva használta, használja, akkor tényleg fekete mágiát gyakorol, akármilyen amatőr szinten is. A kecske pedig számos dolgot jelenthet, a misztikus zodiákus kapcsán Pap Gábor előadásait tudnám például ajánlani...
- Az arra fogékony embereknek könnyebb ráhangolódni a szellemi/asztrális síkokra, mint egy kávét főzni - lehet, hogy egyszerűen azzal szórakoznak ezek a "megélhetésiek", hogy egy általuk nem ismert szféra felé hangolódnak - vezetés, mindenféle védettség és tudás nélkül-, néha megadják maguk. Valaki/valami, pedig valóbban válaszol nekik. De ez nagy felelőtlenség és energia pocséklás is.
Főleg, ha tényleg csak úgy random átengedik magukat valamely asztrális régió szórakozó kedvű lakójának.
- Én azt javaslom, hogy inkább tanuljon jógát, vizualizációs vagy légző gyakorlatokat aki "még csak az elején" érdeklődik az "ezo" iránt. Egy egyszerű, napi 15-20 perces légzőgyakorlattal is csodákat érhet el és tapasztalhat meg. Nagyobbakat, mint egy műanyag sámán tanítását várva.
- Más: az igazi gyógyító, aki ért is hozzá nem előre kéri a pénzt (ha egyáltalán elfogad valamit), és semmiképp sem magának tulajdonítja a sikert.
- Szerintem volt értelme elmenni: a tapasztalatszerzés miatt mindenképp. Láthattad, hogy milyen egy elbukó ember, aki nem tudja az erőket uralni és átlátni. Szegről végről én is Miskolci vagyok, megjegyeztem ezt a furcsa nevet, a biztonság kedvéért :D
Kiegészítés: Már ha valóbban történt ott valami :D
Ha nem és csak színjáték volt teljesen, akkor ez a 2 vásári ember ... megérdemlik egymást xD Nem kell velük foglalkozni, majd kinövik idővel.
A világ megérett a pusztulásra...
sámánok??és van aki fizet is érte?? szánalom...könyörgöm, még ha egy ovis mond ilyet,akkor oké...lesz-e bajod??Bajod már most is van!AGYBAJOD!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!