Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek lehet bajom egy...

Szerintetek lehet bajom egy ilyen szertartás után?

Figyelt kérdés
A hétvége folyamán részt vettem egy szertartáson a városunkhoz közeli erdőben, egy Elpoep Gninnoc Siohw nevű sámán rendezésében került rá sor. Este 11 órakor történt meg a szertartás egy tisztáson, a sámán faágakból készült bábukat aggatott a közeli fákra, a tisztás közepén pedig egy kecskekoponyát helyezett el, köré pentagramma alakban rizsszemeket szórt el. Én és a többi résztvevő lehajtott fejjel és az arcunk előtt keresztbe helyezett kézzel körbeálltuk a sámánt, aki a szájában valami növényt rágva és sámánéneket mormolva négykézláb ugrált egy darabig, majd mindenkihez odaugrott, és fura kézmozdulatokat tett felénk, közben rázkódott egy zsinórral a fején, amire vaddisznó agyarak voltak felfűzve, és aztán felakadt a szeme, és vergődött a földön, kérve az istenek segítségét. Először a Termékenység Istenét kérte, majd az Erdő Istenét, azután a Hadak Útjának Istenét. Amíg a sámán ezeket csinálta, addig a segédje félmeztelenül, símaszkkal a fején, fekete, oldalt két fehér csíkkal díszített melegítőben Bruce Lee-ra és egyéb kung-fu harcművészekre emlékeztető mozdulatokat tett, majd utána ezt egy kis baltával is megismételte. Valami kung-fu mester lehetett, mert a mozgása nagyon is arra utalt. A szertartás végén a segéd és a sámán egy hosszú bottal egymásnak estek, de a segéd legyőzte a sámánt, aki ezután hirtelen levetette magáról a nadrágját, majd őrjöngve, kikelve magából, igéket ordítva transzos, önkívületi állapotban futni kezdett a patak felé, amiben megmártózott, és visszarohant a városba, a segéd pedig máglyán elégette a nadrágot, majd ránk üvöltött, és a sámán után rohant. Nagyon fura szertartás volt, de kicsit félek, nem lesz bajom ezután?

2013. máj. 7. 22:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
"Whois Conning People" azt jelenti, hogy aki átveri az embereket, illetve szélhámoskodik velük.
2013. máj. 9. 16:01
 12/28 anonim ***** válasza:
Megélhetési sámánok voltak.
2013. máj. 9. 16:14
 13/28 Acrab ***** válasza:
65%

- A kecske és az 5 ágú csillag nem feltétlen sátáni jelképek. A "talpain" álló csillag, ha jól használják egy rendkívül erős védelmi szimbólum, amivel szemben a fordítottjának a sátánista csillagnak semmi esélye sincs.

Viszont, ha a sámán fordítva használta, használja, akkor tényleg fekete mágiát gyakorol, akármilyen amatőr szinten is. A kecske pedig számos dolgot jelenthet, a misztikus zodiákus kapcsán Pap Gábor előadásait tudnám például ajánlani...

- Az arra fogékony embereknek könnyebb ráhangolódni a szellemi/asztrális síkokra, mint egy kávét főzni - lehet, hogy egyszerűen azzal szórakoznak ezek a "megélhetésiek", hogy egy általuk nem ismert szféra felé hangolódnak - vezetés, mindenféle védettség és tudás nélkül-, néha megadják maguk. Valaki/valami, pedig valóbban válaszol nekik. De ez nagy felelőtlenség és energia pocséklás is.

Főleg, ha tényleg csak úgy random átengedik magukat valamely asztrális régió szórakozó kedvű lakójának.

- Én azt javaslom, hogy inkább tanuljon jógát, vizualizációs vagy légző gyakorlatokat aki "még csak az elején" érdeklődik az "ezo" iránt. Egy egyszerű, napi 15-20 perces légzőgyakorlattal is csodákat érhet el és tapasztalhat meg. Nagyobbakat, mint egy műanyag sámán tanítását várva.

- Más: az igazi gyógyító, aki ért is hozzá nem előre kéri a pénzt (ha egyáltalán elfogad valamit), és semmiképp sem magának tulajdonítja a sikert.

- Szerintem volt értelme elmenni: a tapasztalatszerzés miatt mindenképp. Láthattad, hogy milyen egy elbukó ember, aki nem tudja az erőket uralni és átlátni. Szegről végről én is Miskolci vagyok, megjegyeztem ezt a furcsa nevet, a biztonság kedvéért :D

2013. máj. 9. 17:12
 14/28 Acrab ***** válasza:

Kiegészítés: Már ha valóbban történt ott valami :D

Ha nem és csak színjáték volt teljesen, akkor ez a 2 vásári ember ... megérdemlik egymást xD Nem kell velük foglalkozni, majd kinövik idővel.

2013. máj. 9. 17:15
 15/28 A kérdező kommentje:
"Aki átveri az embereket"... Na ez aztán kiverte a biztosítékot... Szóval akkor két szélhámos színházi előadásán vettem részt, akik az ilyen hülyékből élnek meg, mint amilyen én is vagyok... A szertartás előtt azt mondta a sámán, hogy utána jó lesz a közérzetünk, ritkábban leszünk betegek, stb. Köszönöm a válaszokat, legközelebb semmi ilyennek nem fogok bedőlni...
2013. máj. 9. 17:19
 16/28 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyen helyzetben nem kezdeményezhetnek eljárást az ilyen szélhámosok ellen? Legszívesebben feljelenteném az ilyeneket...
2013. máj. 9. 17:20
 17/28 poiu ***** válasza:
#11: igazad van, gyorsan válaszoltam, nem figyeltem. A con valóban átverés, conning átverni egy csomó szerencsétlent.
2013. máj. 10. 11:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Erre csak azt mondanám hogy: So dark the con of man
2013. máj. 12. 13:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Feljelentheted őket, ha gondolod, de nem azért, mert színházi produkciót nyújtottak, hanem azért, mert megtévesztő a reklámszövegük, és van, aki elhiszi :)
2013. máj. 12. 14:26
 20/28 anonim válasza:

A világ megérett a pusztulásra...

sámánok??és van aki fizet is érte?? szánalom...könyörgöm, még ha egy ovis mond ilyet,akkor oké...lesz-e bajod??Bajod már most is van!AGYBAJOD!!

2013. máj. 15. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!