A 3az1ben kávéból napi mennyit lehet meginni?
1. 3in1 = nem kávé hanem adalékos szemét. de nem ezt kérdezted, nyilván ilyenből nem kellene inni semennyit..
2. igazi kávéból annyit kellene inni, amennyit még elviselsz. érezni fogod ha túl sok a koffein.
Nem érdekel ha adalékos szemét, sajnos az erős főzött kávét se a gyomrom, se a szervezetem nem bírja, és a szagától is rosszul vagyok. Valahol azt olvastam hogy a 3az1ben (már a minőségiekre értem) ugyanolyan mint a rendes kávé, csak enyhébb.
Én se szívesen iszom ezeket, főleg hogyha frontok jönnek-mennek akkor szívritmus zavar is bezavar nálam, és bőven megelégednék a reggeli egy kávéval, de mivel sajnos vizsgaidőszak van, az idő pedig szorít, ezért nem engedhetem meg magamnak az alvást, csak minimális szintén, valamivel muszáj ébren tartanom magam.
Akkor ne próbálkozz a zöldteával. Csak még a kávénál is jobb..
Én főzöm egy Tchibót. Most komolyan, ha forró vízzel főzöl egy jóféle kávét, azt nem bírja a gyomrod? Annak valami más oka lesz..
A 3in1 kv pont olyan mint az igazi. Leszámítva, hogy van még benne minimum 2 összetevő, amiről már tudjuk hogy téged nem érdekel de emiatt mégsem olyan mint az igazi kávé. A kávénak nem ismerünk káros hatásait. Persze a koffein adott mennyiségben lehet halálos is. Viszont mi olyan keveset iszunk, hogy még krónikus betegségeink sem igazán lesznek tőle. A cukortól is tejtől (3in1 2. és 3. összetevője) megbetegszünk.
Igazából, idd.. én is itt b.aszom el az időmet tanulás közben, de a kávépótló nem ér ennyi szót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!