Mivan ha az instant kávéból szívok fel orron keresztül?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:50
1/11 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, de mégis miért nem iszod meg, mint akármelyik másik normális ember?
2/11 anonim válasza:
bekerül a tüdődbe és szar lesz neked pár percig. ennek mi értelme?
3/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok normális (: amugy csak azért mert, így nem hatássosabb vagy ilyesmi?
2011. febr. 19. 14:02
4/11 anonim válasza:
Hogy bírjátok ezeket az idióta kérdéseket kitalálni? A válaszolókat akarod tesztelni? Szerintem próbáld ki, aztán írd meg.
5/11 anonim válasza:
Nem fog gyorsabban hatni. Sőt irritálni fogja az orrnyálkahártyádat meg a tüdődet és isten tudja mi bajod lesz tőle.
Maradjál a vízben/tejben feloldás és megivás mellett:)
6/11 Salx Narval válasza:
Nem lesz kellemes érzés.Dolgoztam pörkölő üzemben, ahol volt kávé-por rendesen.Ha beszívtad a port, irritáló, köhögés, szédülés, émelygés,orrviszketés, könnyezés, hányinger, stb tünetek előfordulhatnak.Természetesen kötelező volt a védőmaszk használata.Távolról nagyon kellemes illatokat áraszt egy ilyen üzem, de közelről töményen érezni, inkább kellemetlen és sokan nem is bírják, főleg az epe problémás emberek.Hát, jó szipózást, bár biztosra veszem , hogy csak egyszer fogod kipróbálni,ha jól felszívod, nem lesz kedved még egy próbához.:D
8/11 anonim válasza:
semmi, de előtte mindenféleképpen old fel melegvízben! Akkor gyorsabban fog hatni, hétni, nyolcni, kilencni, tízni....
9/11 anonim válasza:
Akkor hülye vagy, mi lenne? :-)
10/11 anonim válasza:
Miért kell szegény cikizni?
Csak kíváncsi!
Régen adtak kávés beöntést is, sőt ha jól emlékszem mostanában is használta valamelyik színésznőcske fogyáshoz.
Kipróbálja, azután megírja a tapasztalatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!