Mi történik, ha valaki a mellkasáig fel van vizesedve, és a vízhajtó infúzió hatására sem megy el tőle a víz? A lábán keresztül már szivárog, annyira be van vizesedve.
Nem alszik el sajnos.
Én is hasonlóakat éltem át mikor a nagypapám feküdt kórházban. Szerencsére nem szenvedett sokat, 3 hét alatt halt meg, de azok a kínok amiket átélt... A végén már sírtam, hogy inkább haljon meg csak ne szenvedjen tovább. Neki annyival volt könnyebb, hogy olyan szinten begyógyszerezték (egyébként végül ebbe halt bele), hogy már nem tudott magáról, de mégis ijesztő volt.
Ha apukád még magánál van, akkor nem biztos, hogy könnyű távozás vár rá.
Sajnálom, és részvétem.
Most nagyon nehéz lehet Neked,nagyon sajnálom apukádat .
Én nagyon sokat foglalkozom az egészségemmel és főleg a lányoméval mert volt egy komoly betegsége amit az orvosok nem tudtak meggyógyítani ezért természetgyógyászathoz fordultam és az sok mindenben ellentmond a mai orvosi gyógyítással .
Az ödémával kapcsolatban egy nagyon furcsa dolgot olvastam egy nagyon komoly gyogyszerész-term.gyogyász könyvében mégpedig azt h az ödéma vagyis vizvisszatartás azért történik a szervezetben mert kevés a vízháztartás és a szervezet igy védekezik a kiszáradás ellen vagyis a megoldás még több vízivás,ami persze ellentmondásosnak tünik de ha belegondol az ember ez teljesen logikus.
A szervezet hihetetlenül intelligens.
egy kis okosság még ,egy kisfilm,szerintem zseniális;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!