Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3in1 kávéból mennyit lehet inni?

3in1 kávéból mennyit lehet inni?

Figyelt kérdés

alacsony a vérnyomásom, kettőt szoktam inni délelőtt és kora délután.

De annyira meginnék néha egy 3. is, belefér még???

2012. márc. 31. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem belefér:))

Nekem magas a vérnyomásom, s napi ötöt is megengedek néha magamnak. Igaz vegyesen: van benne főzött kávé, neszkávé, capuccino.

A 3in1 némelyike nekem olyan gyengének tűnik, hogy nem hinném, hogy egyszer-egyszer ne vétkezhetnél háromszor.

2012. márc. 31. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 3 ittam naponta. A védőnőm azt mondta, hogy abból nyugodtan meglehet ennyit inni. Amúgy makk egészséges fiam született.
2012. márc. 31. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
állítólag 200 mg koffeint meg lehet inni egy nap terhesség alatt is, ha ennél többet iszol rendszeresen, akkor meglehet, hogy a baba alacsonyabb súllyal születik pl. Kétlem, hogy a 3in1 kávéban sok koffein lenne :))
2012. márc. 31. 17:51
 4/5 boer beata ***** válasza:
nekem az orvosom teljesen kizarta a kave ivast akarmilyen felet habar a vernyomasom vegig kicsi volt de en azert megittam 2-3 kavet naponta 3in1et.
2012. ápr. 1. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:

bele

a rendes kávéból is 2 csésze belefér, 3. már inkább nem

naponta 300mg koffeinnél nem szabad többet a kismamáknak, mert vetélést okozHAT, de egy egészséges terhességnél nem.

Felnőtteknek napi 2-3 még egészséges is, a koffeinmentes meg baromi egészségtelen, a zsírsavai miatt, és az oldószer-visszamaradás miatt is

koffein mennyiségek:

hosszú kávé: 40-80 mg/100ml

dupla presszo: 50-175mg /100ml

instant: 30-50 mg/100ml

Coca cola: 9,6 mg/100ml

Pepsi: 11 mg/100ml

holland kakó: kb 78 mg/100ml

csak a mihez tartás végett:)

2012. ápr. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!