Sokszor elsötétülnek a lábujjaim, a sötétkéktől a feketéig, mintha vértelen lenne, ez mitől van?
A múltkor rendkívül ideges voltam és egész fekete volt a bőrszíne a lábujjaimnak, lehet összefüggés?
A kezeimen nem tapasztaltam ezt.
Lehet masszírozni, kell is a végtagokat. Bár, van, hogy fél órákat kínlódom, mire megindul a keringés.
Köszönjük, majdcsak lesz valami megoldás, ami enyhíti a tüneteinket.
A.
hali!
kérdés: neked a vállad nincs bekeményedve?
masszört próbáltál már?
nekem a vállam be van keményedve a csuklyás izomtól a vállmerevítőkig, kimaszirozom/tatom, de folyton visszajön.
az is dobhat a dolgon.
Szia!
De, időnként beállnak az ízületeim nekem is. Vállam, könyököm, ujjaim, térdem, csuklóm, szóval az összes "hajlós részem" :D Főleg reggel van a merevség, de van, mikor nem múlik el nappalra sem. ...és néha van, hogy átmenetileg mozgásképtelen leszek itt-ott, pl. volt, hogy feküdtem és nem tudtam a fejemet megemelni, vagy megmozdítani a karomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!