Sokszor elsötétülnek a lábujjaim, a sötétkéktől a feketéig, mintha vértelen lenne, ez mitől van?
A múltkor rendkívül ideges voltam és egész fekete volt a bőrszíne a lábujjaimnak, lehet összefüggés?
A kezeimen nem tapasztaltam ezt.
köszönöm válaszod.
én is erre gondoltam, de a doki kiröhög vele, 32 vagyok, azt mondta, a stressztől lehet, érfestésre nem utalnak be csak úgy, minden drága, csak nagyon indokolt esetben.
amúgy nem húzza görcs, nincsenek visszereim, semmi hiba, csak ez az időszakos "vérszegény" állapot.
mozgom is rendesen, bár nem sportolok, túlsúlyos sem vagyok.
a háziorvosom az üzemorvosom is egyben egy közepes városban.
azt hiszem, ez a rendszer hibája, megpróbálom a járási kórházat, ott milyen osztályt kell keresni ilyennel?
Figyelj, lehet, hogy beutalóval jutsz csak be, ezért kérj az üzemorvostól (sürgősségi!) beutalót a járási kórház angiológiájára. Ha nem akar adni, kérjél tőle írásos indoklást, miért tagadja meg ezt (ezek után tuti ad, bár, miért ne adna). Az angiológián mondd el pontosan a panaszaidat, sőt, ha addig feketedik, jó lenne, ha csinálnál róla fotót és azt is vidd.
Ha volt mostanában laborod, vidd azt is, és mihamarabb csináltass vércukorvizsgálatot. Kérdezd meg az üzemorvost, hogy pihentesd a lábad (lehet, polcolni kell).
Szerintem érszűkület, mihamarabb lássa doki!
Cukor rendben,fél éve volt vérvétel, az osztályra meg betelefonálok, kell e beutaló.
köszönöm a segítségeteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!