Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sokszor elsötétülnek a lábujja...

Sokszor elsötétülnek a lábujjaim, a sötétkéktől a feketéig, mintha vértelen lenne, ez mitől van?

Figyelt kérdés

A múltkor rendkívül ideges voltam és egész fekete volt a bőrszíne a lábujjaimnak, lehet összefüggés?

A kezeimen nem tapasztaltam ezt.

2013. máj. 22. 18:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
komoly vérkeringési problémid lehetnek,de az is lehet,hogy vérrög van a lábadban,azt tanácsolom mihamarabb fordulj orvoshoz,mert a leszakadó vérrög halált okozhat
2013. máj. 22. 18:24
 2/33 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszod.

én is erre gondoltam, de a doki kiröhög vele, 32 vagyok, azt mondta, a stressztől lehet, érfestésre nem utalnak be csak úgy, minden drága, csak nagyon indokolt esetben.

amúgy nem húzza görcs, nincsenek visszereim, semmi hiba, csak ez az időszakos "vérszegény" állapot.

mozgom is rendesen, bár nem sportolok, túlsúlyos sem vagyok.

2013. máj. 22. 18:28
 3/33 A kérdező kommentje:
nem lehet, hogy a stresszhelyzetes adrenalin annyira összehúzza az ereket?
2013. máj. 22. 18:31
 4/33 anonim ***** válasza:
NEM! Ez keringés! Melyik doki röhög ki? Milyen városban? EZ felháborító! A férjemnek ennyi idősen volt mélyvénás trombózisa! Keress másik dokit!
2013. máj. 22. 18:40
 5/33 anonim ***** válasza:
egyébként uh-val is vizsgálják.
2013. máj. 22. 18:41
 6/33 A kérdező kommentje:

a háziorvosom az üzemorvosom is egyben egy közepes városban.

azt hiszem, ez a rendszer hibája, megpróbálom a járási kórházat, ott milyen osztályt kell keresni ilyennel?

2013. máj. 22. 21:06
 7/33 anonim ***** válasza:
Angiológiát.
2013. máj. 22. 21:08
 8/33 anonim ***** válasza:
Nem vagy cukros?
2013. máj. 22. 21:11
 9/33 anonim ***** válasza:

Figyelj, lehet, hogy beutalóval jutsz csak be, ezért kérj az üzemorvostól (sürgősségi!) beutalót a járási kórház angiológiájára. Ha nem akar adni, kérjél tőle írásos indoklást, miért tagadja meg ezt (ezek után tuti ad, bár, miért ne adna). Az angiológián mondd el pontosan a panaszaidat, sőt, ha addig feketedik, jó lenne, ha csinálnál róla fotót és azt is vidd.

Ha volt mostanában laborod, vidd azt is, és mihamarabb csináltass vércukorvizsgálatot. Kérdezd meg az üzemorvost, hogy pihentesd a lábad (lehet, polcolni kell).

Szerintem érszűkület, mihamarabb lássa doki!

2013. máj. 22. 21:18
 10/33 A kérdező kommentje:

Cukor rendben,fél éve volt vérvétel, az osztályra meg betelefonálok, kell e beutaló.

köszönöm a segítségeteket.

2013. máj. 22. 21:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!