Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lett ilyen ehetnékem?

Mitől lett ilyen ehetnékem?

Figyelt kérdés

már több mint fél éve keveset eszek.. reggelire, vacsira 1-1 szendó, ha rosz az ebéd akkor is 1et..

de ennyi volt a max, napközbe csak 1 kis nasi.. 1-1 csoki max.. v akár 1-2 csomag ropi.. csipszet, ilyesmit nem is nagyon ettem..

de kb 2 hete olyan ehetnékem van.. folyamatosan ennék, csipszet, csokit.. hambit.. pizzát mindent..

betudható annak, hogy eddig nagyon sokat rágóztam, és most nem?

2009. okt. 3. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen! A rágóval kapcsolatban kétféleképpen működnek az emberek. Egyik típus éhesebb lesz tőle (a fokozott nyálképződés végett), a másiknak meg elmúlik a kisebb éhségérzete. Én is ilyen vagyok, ezért jártam utána a témának.
2009. okt. 3. 12:34
 2/3 A kérdező kommentje:

és tudnál/tok ajánlani vmit hogy ne legyek éhes?

rágó csak árt.. mondta tanárunk, hogy kikopik a rágó csont vagy mi, és gyomor fekély is esélyes

2009. okt. 3. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinél mi válik be, sok mindentől függ. Pl. hány éves vagy, milyen nemű, mennyit mozogz, és az sem mindegy, mennyi az az "1 kis nasi"!
2009. okt. 4. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!