Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 éves fiam kiszedte a kukából...

2 éves fiam kiszedte a kukából a hajfestékes tubust. Keze tiszta festék lett és a szájába is került. Lesz valami baja,? Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha lenyelte, hívd fel a gyerekorvost és kérdezd meg, hogy be kell-e vinni kórházba. Ha nem nyelte le, nem lesz semmi baja., a kezéről samponnal le tudod mosni. Talán.
2011. okt. 3. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Orvos, most azonnal.
2011. okt. 3. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:

én is azonnal orvoshoz vinném

vidd a hajfesték dobozát is!

2011. okt. 3. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
ivott belőle? vagy csak az üres doboz volt?
2011. okt. 3. 18:02
 5/10 anonim ***** válasza:
ha csak egy picike volt ,akkor nem lesz semmi baja!!
2011. okt. 3. 18:03
 6/10 A kérdező kommentje:
A kupakot vette le a festékes tubusról.Keze teljesen olyan lett.meg a szája szélén volt festékes.De hogy nyálal került-e le neki a gyomrába azt nem tudom.Most adtam neki egy normaflort meg megivott majdnem 2 dl hideg tejet.Gyerekorvosunkat nem érem el.Hivtam az ügyeletet közölték velem jól gondoljam át mielött orvost hivok,mert az orvosra háritom a felelőséget ha nem tudom nyelt-e le belőle vagy sem.Mert ő kórházba küldi eljárás gyomormosás stb.Most bevagyok ilyedve.Kb 1 percre hagytam magára mig elmentem wc-re,addig kipakolta a kukát
2011. okt. 3. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

A legrosszabb amit mérgezett gyerekkel (emberrel) lehet tenni, h tejet v bármi mást itatsz, etetsz vele. Többet árthatsz, mint használsz. Minden esetre ha eddig nem volt baja a gyereknek, akkor nem biztos, h nyelt belőle.

Egy ismerősöm gyereke az alkoholos filcet szopogatta és semmi baja nem lett, én szappanélvező voltam babakoromban. Minden esetre én biztos, h az első alaklommal be mentem volna a kórházba.

2011. okt. 3. 18:14
 8/10 A kérdező kommentje:
A tej tudtommal közömbösiti a mérget.Eddig nincs semmi baja jókedvű vidám.
2011. okt. 3. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
hánytatni nem szabad ,de tejet azt igen !!! még ,hogy a tejet nem szabad!!!nyugi nem lesz semmi baja a kicsinek!
2011. okt. 3. 19:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Az este csak nem nyugodtam kihivtuk az orvost.Azt mondta nem lesz semmi baj,ha lenyelte volna max fél óra és jelentkezik rajta.Nyugodtan aludt az éjjel semmi baj hála égnek
2011. okt. 4. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!