Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ficamom lett tesi órán,...

Ficamom lett tesi órán, mekkora a baj?

Figyelt kérdés
Gyorsszaladás volt, rosszul indultam ki, és valahogy megrándult a lábcsontom, nem a bokám, hanem az a csont ami összeköt a csipőmmel, és nem tudom mozgatni, nem tudok lábra állni, delután elmegyek orvoshoz, szerintetek nagy a baj? volt mar ilyen esetetek?
2011. nov. 2. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ízületi sérülések elég komolyak legalább 2 hétig bicegni fogsz.
2011. nov. 2. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Tehát a csipőizületed rándult meg? Nem tudsz lábra állni,nem tudod mozgatni..szerinted nagy a baj?Egyébként a ficam és a rándulás nem ugyanaz,ez akár ficam is lehet,azzal meg nem kéne délutánig várni,hanem azonnal mentőt kellett volna hívni.

Jobbulást,és húzz el az orvoshoz.Ez nem játék,egy életre nyomorék is lehetsz.

2011. nov. 2. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:
ulve tudom mozgatni a labam, de csak ovatosan, viszont mikor probalok menni nem tudok lepni. a szuleimet varom haza, egyedul nem megyek surgosegire.
2011. nov. 2. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
nincs megdagadva, csak nemtudok lepni, ha egy nagy lepest tennek belehalnak a fajdalomba
2011. nov. 2. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,sajnos ezek az esetek lassan gyógyulnak,doki,röntgen,hogy egyáltalán lássák,hogy mi történt.Majd írd meg légyszi,hogy mit mondtak!Én hét hete egy hiányzó járda részről fordultam le,két hétig gipszbe volt a lábam,most már rengeteg idő eltelt,de még mindig fájdalmas a menés.Nekem a bokám és a szalagok mentek tropára,a lábszáram közepéig lilák voltak a szalagok és iszonyat feldagadt nem csak a bokám,hanem a lábszáram is.Trombózis ellen is kellett a hasamat szúrni két hétig.Nagyon szar sérülések ezek.
2011. nov. 2. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!