Mit tehetnék? Annyira egyedül érzem magam!
Pár hónapja egy balesett miatt néma lettem. Elejinte éjjel-nappal sírtam, mára már sokkal jobb a közérzetem. A barátom elhagyott, de a barátnőim, és a családom mellettem áll. De annyira nehéz velük kommunikálni. Megértetni a mondandómat, gondolataimat! Úgy érzem, mintha egyedül lennék ebben a világban. Fölöslegesnek érzem magam. Tehernek. Mit tehetnék, h jobb legyen? Segítsetek, kérlek!
17/l
Nincs rá mód,hogy ujra beszélhess?
Egyebként ettől nem lettél kevesebb.Milyen baleset,ha nem vok tul indiszkret?
Nagyon sajnállak.
Talán ha elkezdenél írni,mondjuk egy blogot,akkor jobb lenne,mert lekötnéd magad.
Az exed meg egy g*ci.
Én nem bánnám a némaságot. Lehet, hogy sok konfliktust elkerülnék. Én akkor csavarodnék be, ha a hallásom mondaná fel a szolgálatot. Bekattannék zene nélkül.
Fel a fejjel! Idővel jól fog menni a kommunikáció. Ne érezd magad feleslegesnek, vagy kevesebbnek. Tehetsz még bármit, na jó, azért arra ne számíts, hogy csillagszületiket nyersz. Van számtalan más dolog, amiben biztos kiemelkedő vagy, azokkal foglalkozz.
Ne érezd magad feleslegesnek és tehernek, mert nem vagy az. Sajnos nincs más választásod, el kell fogadnod ezt a helyzetet.
Talán érdemes lenne jelbeszédet tanulnotok, az gyorsabb mint leírni a mondandódat. Idővel kialakulnak a dolgok, ne add fel!
Autóbaleset következtében szakadtak el a hangszálaim.
Én próbálok ismerkedni, de ez így annyira nehéz!
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!