Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pikkelysömöröm van mit tegyek?

Pikkelysömöröm van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először csak azt hittem hogy korpás a hajam,de utána néztem és ahogy láttam a képeket nekem pikkelysömöröm van.Igaz hogy nem lehet belőle kigyógyulni?Otthoni praktikákkal hogyan lehet eltávolítani?

2013. ápr. 6. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:

otthoni praktikákkal sehogy. menj orvoshoz, felír majd ezt-azt, azzal lehet kísérletezni, hogy melyik válik be. Mindenkinek más jó. A családban többeknek van pszorija, és ami jó az egyiknek, a másiknak semmit nem ér. Nizoral sampont érdemes kipróbálni, az be szokott válni, de teljesen nem tünteti el az sem.

Nagyjából tünetmentessé tehető kenőcsökkel, sokaknak csak gyógyszerrel, viszont el nem fog soha múlni, mert genetikai betegség.

2013. ápr. 6. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyulladáscsökkentő (tej-gluténmentes) táplálkozás, nagy mennyiségű D-vitamin. Ezeket is szokták ajánlani.
2013. ápr. 6. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Uvb fényterapia. Nalam bevált.
2013. ápr. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!