Pikkelysömöröm van! Mit tehetnék ellene?
pikkelysömöröm van,a könyökömön kezdőtött és szerencsére csak néhány foltban van,de mostmár elég kellemetlen helyeken is.a bőrgyógyász írt fel egy kenőcsöt,ami jó,de hosszú távon nem lesz megoldás mert ha betöltöm a 18-at,akkor nem tudok ehez a doktornőhöz járni,és a kenőcs csak abban a kórházban kapható.és nagyon szégellem a foltjaim a párom előtt is.:S
mitől jöhetett ki ez a betegség és mivel lehetne hosszútávon megszüntetni?
nekem is van, anyukámnak is. nekünk az orvos ír fel de gyógyszertárban vesszük diprosalic kenőszöt illetve oldatot. anyukámnak a testén van nekem a fejbőrömön és a fülemnél. a kenőccsel meg az oldattal a helyzet jobb lett. de együtt tudunk vele élni. ha szeret a párod és tudja hogy miez szerintem nem fogja zavarni. eleinte nekem is kínos volt. de már megszoktam hiszen ezzel születtem. te milyen kenőcsöt használsz?
15/L
Szia!
Nekem 5 éve van, sajnos nem gyógyítható. Van egy hely, ahol sikerült már 1 év tünetmentességet összehoznom.
TB támogatott, de csak délelőtt tudsz menni (ha a közelben laksz). :(
Próbálj nem elkeseredni, vakarózni, sajnos előfordulhat neked is, hogy majdnem az egész tested ellepi. :(((
20/L
20/L vagyok:
párod előtt ne szégyelld, ha szeret nem ez lesz a lényeg!
4,5 éves kapcsolatom van, tudom. :)
köszönöm a válaszokat!
nagyon el vagyok keseredve,a nagymamámnak is van és iszonyatos ahogyan kinéz a lába szegénynek.
nekem a könyökömön van,ahol még nem zavar annyira,de van a combomon és intim részeken is:S és ezt nagyon szégyellem.:S egyébként 17 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!