Miért ilyen buták az emberek? Egész életemben ki fognak közösiteni a pikkelysömöröm miatt?
Az én pàrom legjobb bbaràtja ràkos beteg,akinek az egész teste tele van holyagokkal.
Én magam szintén nagyon kedvelem,szinte mindennap nàlunk eszik,illetve szorakozni is együtt jàrunk,igy màsok làtjàk,hogy mi egészségesek vele vagyunk,ök is könnyebben megbaràtkoznak vele.
Nem egyszerü neki,gondolom neked sem,föleg ha édesanyàd is elfordul töled(pedig neki kellene téged tàmogatnia)
de hidd el nem minden ember egyforma,van még aki szivesen szoba àll veled,csak keresni kell.
Tény hogy mindenki elöször meglepödik ilyen làtvàny miatt,de nagyon sokan vannak még akik nem forditjàk el a fejüket!
18 vagy,a legnehezebb idöszak szàmodra,most kell keresni a helyed a vilàgban.
Nem tudom mit is irjak tanàcsként,nekem tényleg természetes ha valakit testi problémàval làtok meg,de nem mindenki képes azonnal elfogadni.
Tudom hogy van még igy is értelme az életednek,nem szabad egy szobamélyére bezàrkoznod.
Minél többet jàrsz tàrsasàgba,annàl természetesebbé fogsz vàlni!
Nagyon nehéz ,de ha akarod képes vagy rà.
Nagyon-nagyon buták az emberek. Szégyellem magamat helyettük is... Sajnos van az embereknek egy alap ösztönük, hogy a beteg emberektől próbálják távol tartani magukat, nehogy elkapják, és ez tudat alatt történik. Azonban egy értelmes emberi lénynek ezen felül kell kerekednie. Én hr-esnek tanulok, és biztosra mondom, hogy ha rajtam múlna a dolog, én nem venném figyelembe azt, hogy beteg vagy, mert egyszerűen nem ezen múlik, hogy milyen munkaerő leszel.
Amúgy én egyszer láttam a tévében egy műsort, ahol méregtelenítettek beteg embereket. Volt köztük egy pikkelysömörös férfi is, aki szintén részt vett azon a méregtelenítésen, és enyhültek a tünetei.
Te nem próbáltál még valamilyen természetes gyógymódot? Sokszor hatásosabbak ám, mint a gyógyszerek.
Próbáld ki a Tomesa nevű helyet, TB támogatott, nekem segített! Holttengeri napfényfürdős hely, Budapesten. Googlen keress rá, megéri. :) Én most vagyok 19 és nekem is súlyos volt, tele voltam én is sömivel és problémákkal, mindenki kinézett, de most már tünetmentes vagyok lassan 1 éve. :)
Én simán kimentem az utcára és a suliba is a beteg testemmel, akinek nem tetszik az bekapdoshatja, nem fogok egy ilyen betegség miatt bujkálni! Inkább szégyelljék magukat, hogy nem ismerik ezt a betegséget, és örüljenek, hogy ők nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!