Pikkelysömöröm van, és nem tudom, mi az, ami tényleg eredményre vezet lehetőleg nem túl hosszú idő alatt. Valaki tud tényleg 100%ig hatásos módszert vagy csak valami jó kúrát rá?
Figyelt kérdés
Már egy pár hónapja tart. Jelenleg múlóban van, de gyakran visszajön, és nem tudok mit kezdeni vele, elviselni pedig nem akarom (gondolom ez érthető). Azt már megszoktam, hogy megnéznek miatta, nem is frusztrál annyira, de mégiscsak fáj, csíp és VISZKET! Mit tehetnék? Ötleteljetek plíz. :/2010. júl. 1. 14:31
1/5 anonim válasza:
menj el bőrgyógyászhoz, csak ő tud segíteni! nekem is MAJDNEM volt, és a csaj eléggé megrémült, még a gondolatra is, hogy: hát, még jó, hogy nem pikkelysömör... úgyhogy BŐRGYÓGYÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/5 anonim válasza:
Sajnos, nem gyogyithato, tunetmentes allapotot lehet elerni egy bizonyos termeszetes szerrel, nem irom a nevet, ne legyen reklam, privatban szivesen kuldok tajekoztatot. Autoimmun betegseg, az immunrendszer szabalyozasaval lehet elerni eredmenyt.
3/5 A kérdező kommentje:
2. válaszadó: Megköszönném, ha privátban adnál tippeket. :))))
2010. júl. 4. 17:59
4/5 anonim válasza:
Az anyukámnak is van 5 éve. Ő külföldön él ott más a környezet, így amikor ott van visszavonul" a sömör. De amikor hazajön ide, lefürdik, és ez a nagyon rossz ivóvíztől amiben fürdünk is, ettől kijön neki újra, ilyenkor sós fürdőt vesz mostmár inkább.A sós fürdő jót tesz neki.
5/5 anonim válasza:
Szia nekem is van már kábé 12 éve de mivel kicsi voltam nem kezeltem mert nem érdekelt de már nagyon fontos 17 évesen nagyon szar érzés bár nekem nem viszket annyira egyet tudok ajánlani ami nekem is utolsó remény sugárnak tűnik az Csányi Csenge könyve kicsit drága de megéri ha megakarsz gyógyulni örökre és az orvosoknak ne higgy nem lehetetlen! semmiképpen ne használj szteroidos krémeket lehet h eleinte segit de csak rosszabb lesz! Csak hinni kell benne és nagy akaraterő kell hozzá sok sikert a gyógyulásodhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!