Magassarkú egész napos viselése miatt alakulhat ki erős derékfájás?
Ma egész nap egy magassarkú cipőben kellett lennem, új volt még nem jártam benne sokat, ráadásul ma végig rohangáltam, kb 6 kilométert sétáltam benne, ha nem többet. Már 10 óra körül éreztem hogy kényelmetlen de muszáj volt viselni..
Nap végére majd leszakadtak a lábfejeim, a talpam szúrt és vérzett is kicsit a lábujjam. Viszont a derekammal semmi probléma nem volt, most estére viszont nagyon elkezdett fájni, alig tudok kiegyenesedni vagy lehajolni, lehet ez emiatt? És ha igen mit tehetnék ellene/mikor fog elmúlni?
Köszi a választ! :-)
Keményen feküdtem és jól betakaróztam illetve bekentem, enyhül, már jobb sokkal, de még mindig fájdogál 1-1 mozdulat után, remélem hamarosan elmúlik már teljesen. :-)
Lúdtalpam van, meg valami elsimult háti kyphosis (fogalmam sincs ez mit jelent, doki azt mondta hogy semmi olyan amivel foglalkozni kellene..) de bokasüllyedésem tudtommal nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!