3 napja tartó egész napos derékfájás és 20 perces séta után hasfeszülés és elfáradás jelenthet bajt? 22hkm
Két terhességet hordtam ki, nekem ilyen csak a végén volt. Mindenképpen hívd fel legalább a védőnőt, és mondd el neki a panaszaidat!
Egyébként első baba, dolgozol még?
Ha otthon vagy, szépen feküdj pár napig! Hülyén hangzik, meg nehéz megállni, hogy ne tegyél-vegyél, de nagyon fontos, hogy kipihend magad, regenerálódhasson a szervezet. Lehet, hogy csak hirtelen sokat nőtt a méhed, és a szövetek egyenlőre nem bírják a terhelést, de biztos ami biztos!
A 3 napos derékfájás elgondolkodtató, a 20 perces séta utáni keményedés és elfáradás szerintem normális. Félidőtől nálam is volt, sőt a harmadikkal már korábban is.
Bár ha jól nézem ez a harmadik napja, hogy kettős front van, szóval a derékfájás emiatt is lehet.
Én is arra "szavazok", hogy ha van orvosod, akkor hívd fel és mondd el neki a biztonság kedvéért.
Nehéz más bőrébe bújni, én valahogy szoktam érezni, ha "baj van", de más helyett tényleg nem lehet.
Szóval egy telefon és megnyugszol!
Második vagyok, naná hogy mondd!
Egyébként valószínűleg "csak" megerőltetted magad, de a derékfájás és az ordítani tudtam volna, úgy fájt a derekam azért más...
Miért nem figyelsz oda JOBBAN magadra? persze, a terhesség nem betegség, de azért kár a szupernőt játszani, ha a baba látja kárát!
Pihenj, pihenj, pihenj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!