Mi az a "lefagyasztás" a bőrgyógyászatban?
Van a kezemen valami seb (amire eddig 2 bőrgyógyász azt mondta, hogy vírusszemölcs, 2 másik meg azt, hogy szó nincs szemölcsről, hanem valami fertőzésből eredő szövetelhalás az ujjamon), na és a "vírusos bőrgyógyász" azt mondta, hogy legközelebb lefagyasztja a szemölcsöt.
Mivel még az is kérdés, hogy egyáltalán szemölcs-e, kérdésem, hogy ez a bizonyos lefagyasztás mit jelent? Szemölcsön kívül más problémáknál is alkalmazzák? Vagy egyáltalán mi történik ilyenkor?
(ráadásul egy nagyon fájdalmas helyen van az ujjamon ...)
Kedves kérdező!
Ez nem olyan kategóriájú fájdalom, amire altatnának, teljesen kibírható.
hát azért, nézd, amikor csak így simán is fáj, és azzal az ujjammal gépelni se tudnék pl mert ordítok, akkor gondolhatod mekkora fájdalom lenne, ha olyasmit csinálnának. hát az egyik bőrgyógyász magánrendelésen pl azt mondta, hogy pont ezért nincs ötlete és pont ezért nem tudja ezt lézerezni, mert ennyire érzékeny helyen van. mint említettem, amit kibírható fájdalomnak neveztek, azt én már sokszor kibírtam.
egyébként nem tudom, miért félnek annyira nálunk egy 5 perces altatástól, de ebben az országban sajnos a fájdalom szinte kötelező. pedig mindössze 5-10 ml propofol lenne, aztán annyi ... most nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!