Szoktatok otthon lefagyasztás céljából előre vajas leveles tésztát készíteni?
Nem, soha. nekem tökéletesen megfelel a fagyasztott vajas leveles tészta is, gyors, olcsó kényelmes.
és ne mondja senki, hogy tele van adalékkal, mert nem igaz. rá van írva mi van benne. pont az ami kell.
Én pont a kínlódást váltottam ki vele... nem vagyok saját magam ellensége.
amúgy, szinte mindent magam csinálok, nem vagyok félkésztermék párti, de ennél kivételt teszek.
Én adtam Neked 2 zöld pacsit is:), nem csak hogy vigasztaljalak.
De olyan kevés tészta van egy csomagban, gondoltam sokkal kiadósabb elkészíteni. Most van házi vajam, nem tudom mit kezdjek vele, ezért gondoltam erre.
A házi vajat kiadagolva, mint a margarint, 20- 25 dekásakban dupla fóliában lefagyaszthatod. írd rá a dátumot, és egy 5-6 hónap alatt használd el folymatosan.
semmilyen károsodás nem éri fagyasztva, kiengedve frissként használhatod.
Az iparban a hűtőházi vajbetárolás teljesen természetes dolog, akkor , amikor sok a tejzsír. amikor pedig a takarmányozás miatt a folyadék sok, a zsírtartalom kevés, kitárolják a vajat a hűtőházakból, és azt(is) dolgozzák be
tejtermékekbe, és adagolt vajnak is.
Igen, de...
"Kertfaros" szomszédasszonyommal szoktunk "összedolgozni",
én adom a hájat,(vaj helyett),meg a lisztet. Ő elkészíti, és fél kilós adagokban visszaadja a felét.
Éppen szerdára kérek 3 kiló hájat, mert fogytán van.
(rosszra gondolók miatt: kertfaros=a kertünk ér össze..)
"doboszoli"-tól kérdezem, hogy miként használod fel ezt a nagy mennyiségű hájas tésztát, még akkor is, ha felezitek. Egyébkét a hájas tészta is éppen olyan macerás, mint a vajas leveles tészta. Kapóra jöttél, egyetlen vagy idáig, aki támogatja az otthon gyártását, még akkor is, ha a kertfarossal kooperációban, így Tőled kérdezném, hogy miért jobb ez így neked, mint a bolti?
A hájas jobb, mint a vajas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!