Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan fű, amit ha...

Tényleg van olyan fű, amit ha elszív az illető, úgy megutálja, hogy többé nem kér?

Figyelt kérdés
A barátnőm sajnos füvezik, de most már olyannyira bánt a dolog, hogy inkább hagyom az egész kapcsolatot, -- nem tűröm, hogy valaki mellettem drogozzon. Mit tudok tenni? Szép szó nem használ..

2013. febr. 7. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy mennyit tudsz a marihuánáról, de hidd el nekem kevésbé káros,mint az alkohol vagy,mint a cigaretta.

ha nem veszel észre rajta változást veled kapcsolatban,akkor ne érdekeljen.

és nem,nincs olyan fű,amit , ha elszív az ember megutálja.......

2013. febr. 7. 12:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.. Egyrészt elvből nem akarom, mert mellettem ne - másrészt akkor még képes olyat is tenni, ami nem lenne jó.. - harmadrészt, se cigi, se fű, se ital.. - Én nem bírom az ilyet.
2013. febr. 7. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
"sajnos" füvezik:D:D vigyázat egy igazi rossz lánnyal van dolgunk:D vicces ez az európai csőlátás:D szerintem inkább becsüld meg a barátnődet:)
2013. febr. 7. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
van aki a felkarjat odaadna egy lanyert aki nem iteli el a fuvet haver :)
2013. febr. 8. 10:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet de én elítélem ezeket a senkiket, akik tépnek - ha néha, ha állandóan.. - vagy drogos valaki, vagy nem. - És nem kérek olyan kommenteket, hogy a fű nem drog..
2013. febr. 9. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérj attól tanácsot, aki biztos nem ezt fogja mondani. Pl. anyádéktól.

Mi a fenének teszel fel egy kérdést, ha mélyen lesz*rod, ki mit mond, és úgyis csak a saját véleményed után mész? Miért kell a válaszolók idejét lopni?

Dobd ki azt a szerencsétlen lányt, majd megvigasztalom egy méretes jointtal. Ja, lány vagyok. Puszcsi.

2013. febr. 9. 12:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ja, és talán nem kéne lesenkizni számodra idegen emberek százezreit, főleg, hogy nem is tudsz róluk semmit. Sajnálom, de itt te vagy a senki, egyszerűen képtelen vagyok tisztelni egy embert, aki maga sem tisztel senkit.

Ha ezért szakítasz a barátnőddel, lelked rajta, remélem hamar túllép rajta, és összetapos téged... Ahelyett, ba*dmeg, hogy megköszönnéd a válaszokat, még jössz és LESENKIZEL egy csomó embert. De azért a füvet kell okolni a világ problémáiért, VÉLETLENÜL SEM AZ EMBERI BUNKÓSÁGOT.

2013. febr. 9. 12:15
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
sajnos babylon elvette az eszed barátom
2013. febr. 9. 16:42
 9/12 anonim válasza:
Hát öcsém te egy nagyon szűk látókörű,rugalmatlan,merev vagy esetleg puhap*cs vagy,mi a sz*rért jöttél össze vele ha így elítéled ezt az élet stílust?? Hát faszikám,mi biztos gazdagabb morálsi és mentális meglátással rendelkezünk az élet bármely területén,ja és köszönjük szépen a jelzőt mit ránk ragasztottál,inkább meny le a föld alá és lakj ott a szűk látóköröddel együtt.Én meg mit meg nem adnék ha volna olyan csaj ismerősöm akivel néha lazulhatnánk 1et...
2013. febr. 10. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
igen egy ilyen kis nolifernek biztos van baratnoje.max kepen lattal te meg csaj baratom
2013. febr. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!