Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen érzés amikor valaki...

Milyen érzés amikor valaki elszív egy füves cigit?

Figyelt kérdés
Pl. észnél van olyankor az ember, vagy azt se tudja hol van? Esetleg van olyan hatása,hogy olyan dolgokat mondunk el a másiknak amit nem akarunk?
2012. aug. 21. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én már nem emlékszel rá
2012. aug. 21. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

nem beszél olyankor az ember, csak mindenen röhög. általában nincs telejesen észnél, halucinálni is lehet tőle minden félét (tükörbe nézel és nem látod a fejedet) Valakinek viszont alig van hatása.

Én még nem tapasztaltam, sose szívtam, de ezeket mesélték...

2012. aug. 21. 19:53
 3/4 anonim válasza:
a röhögésen kívül minden baromság amit az előző írt:D
2013. febr. 9. 16:44
 4/4 anonim válasza:
Jézusom,ennyi ökörséget h lehet válaszolni -_-'' Ez egy elég összetett s bonyolult dolog,nehéz elmagyarázni a hatásait,amíg át nem éled,de röviden megpróbálok a kárdéseidre válaszolni.1,igen,teljesen észnél vagy,tudsz természetese viselkedni ha muszály(de te beljül teljsesen másképp éled át ezekert,kell egyfajta ''rutin és tapasztalat'' ahhoz hogy természetesen viselkedj...)2,nincs olyan hatása mint az alkoholnál,nem leszel tőle bátrabb,nem mondasz el olyan dolgokat amit nem szeretnél,inkább magadbafordulsz és el kezdesz azon gondolkodni,(már-már filmszerű képeket látsz...szó nincs halucinációrol,ez inkább amolyan erős képzelgés és teljes tudatállapotban vagy) hogy mi volna ha elmondanád ezt és azt,de ez mind megreked ebbe státuszban,mert az agyad eközben utazik s már másra gondol...Mivel ilyenkor minden érzéked felhatványozódik,mind fizika(látás,szaglás,ízlelés)mind mentális(kedély állapot,szavak,filmek,zenék,tárgyak értelmezése) előfordulhat hogy erős képzelgésbe merülsz(pont ugy mint pl otthon lefekvés után,elalvás előt elkezdesz agyalni az aznipi történéseken) s már filmszerűen látod magad előtt(ezt hívják Flash-nek),de ismétlem hallucinácíóról szó sincs,hülyeség.Remélem tudtam segíteni
2013. febr. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!