Verbol, vizeletbol kimutathato, ha valaki rendszeresen napi egy fuves cigit elsziv?
Figyelt kérdés
Tudja valaki ezt pontosan itt?2008. dec. 4. 01:13
1/11 anonim válasza:
Ki bizony, sőt nem is kell napi 1, elég a heti 2 is hozzá.
2/11 A kérdező kommentje:
Koszi
2008. dec. 4. 02:38
3/11 anonim válasza:
A marihuána vizeletvizsgálattal még eseti fogyasztókban is napokig, hetekig kimutatható. Rendszeres használat esetén a teszt több hétig kimutatja a használatot, mert a szer lassan oldódik ki a zsírból. A vizeletvizsgálat hatékony a marihuána-használat megállapítására, de a pozitív eredmény csak annyit jelez, hogy a személy marihuánát fogyasztott, és nem bizonyítja, hogy pillanatnyilag a szer hatása alatt áll.
4/11 anonim válasza:
18 napig kimutatható vizeletből és vérből.
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi
2008. dec. 4. 10:47
6/11 anonim válasza:
Persze csak akkor,ha olyan vizsgálatot kérsz,hogy drogfogyasztó-e. Rutinvizsgálatkor nem derül ki.
7/11 anonim válasza:
Tényleg, nem írtad.Csak egy sima laborvizsgálatra kell menned? Ha igen ott nem néznek ilyeneket :)
8/11 anonim válasza:
nekem volt olyan, hogy reggel tízkor betéptem, és délután ötkor negatív lett a pisitesztem. sok vízfogyasztással át lehet vágni a pisitesztet, a vértesztet nem
kattekop
9/11 A kérdező kommentje:
Nem kell mennem laborvizsgalatra, nem rolam van szo. En nem szivok semmit, normalis eletet elek, de majd valakivel kapcsolatban lehet, hogy szukseg lesz egy ilyen vizsgalatra.
Ez az utolso hozzaszolas kicsit fura, de lehet, hogyha csak alkalmankent szivsz el egyet, akkor mas a helyzet, mint egy rendszeres fuvesnel.
Koszi
2008. dec. 5. 23:48
10/11 petya14 válasza:
én úgy tudom h a hajhagymában napok ig a vérben akár hetekig a gerincvelőben egész életedre vagy évekig (nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!