Milyen pontosan "a jó tartás"? Hogy kell azt?
Figyelt kérdés
anyukám mindíg mondja hogy nagyon rossz a tartásom... hátgerinc ferdülésen is van.. mert itthon ha fáradt vagyok görnyedten járok.. biciglin is görnyedtem ülök mert magas vagyok, és ugye a gép elött is..
de mikor megyek vhova gyalog.. kihúzom magam amennyire kényelmes.. kicsit hátra és felhúzom a vállam.. a melkason is felemelem kicsit.. és a fejem is..
persze nem katonás vigyáz állás csak amennyire nem túlzás.. (szerintem)
2009. aug. 31. 21:23
1/4 anonim válasza:
Vannak gyakorlatok, amivel lehet fejleszteni (pl. gerinctorna, társastánc, bármiféle tánc). Egyébként igen, úgy kellene mindig, ahogy leírtad a szerinted helyes testtartást, de nehéz erre mindig odafigyelni, meg a hátizmaink is fáradékonyak. Nekem nagyon jó volt a tartásom, amíg táncoltam. Oda se kellett rá figyelnem. Mostmár néha én is görnyedek.
2/4 anonim válasza:
Fejedre egy könyv,ha nem esik le jó a tartásod./Lehet vizes köcsöggel is.XD/
3/4 A kérdező kommentje:
a fejre a könyv szerintem csak a járást fejleszti nem a tartást.. mivel akárhogy fel lehet tenni a könyvet.. de ha lépek akkor leeshet..
2009. aug. 31. 21:44
4/4 anonim válasza:
Ja! az ALEXANDER-TECHNIKÁT-ról én is hallottam. állítólag tényleg beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!