Szerintetek ez sok lesz ha ezeket viszem a kórházba 5 napra?
Illetve nem hagyok ki semmit?
Köntös,2 pizsi,éjszakai arckrém,nappali arckrém,arclemosó kendő,arctisztító tonik-arcpakolás-arcradír(3:1ben),papucs külön papucs a zuhanyzásoz(lábújjas),2 kézfertőtlenítő,fogkrém,fogkefe,szájvíz,szájfrissítő spray,testápoló,sampon,kis tégelyben pakolás a hajamra(anélkül nem lehet kibontani),2 fésű,3 törölköző.
Esetleg még valami?
Szerintem ki fognak röhögni, ha ennyi cuccal odaállítasz. Nem nyaralni mész, hanem kórházba, ráadásul csak 5 napra! Jézusom milyen emberek vannak...
2 fésű és 3 törülköző minek ilyen rövid időre?
Nem tudom amúgy, hogy mi miatt kell befeküdnöd, de amikor engem műtöttek, akkor én örültem annak, ha el tudtam mászni a mosdókagylóig fogat mosni, eszembe nem jutott volna radírozgatni az arcom, meg testápolóval kenegetni magam (annak ellenére, hogy nem vagyok igénytelen, és normál esetben én is használok ilyen termékeket, de mégsem jutott eszembe a fél fürdőszobát elvinni magammal). Ettől függetlenül a tényleg fontos dolgokat kihagytad: papírzsebkendő, wc papír, evőeszköz, pohár stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!