Holnap tömegközlekedéssel, "kenguruba" viszem 6 hetes babám kórházba. Mibe öltöztessem őt? Kabát alá vegyem a "kengurut"?
Első voltam!Kombidressz,harisnya,rugi s overálba vinném.
4 gyerekes anyuka
tényleg nem jó a kenguru, de nem ez volt a kérdés, tudom. inkább a mei-tai-t alánlom.
body+harisnya+ rugdalózó+bundás overáll+sapi, és én a kabátom alá kötném fel, alul kicsit összehúznám félig.
rugiból vékonyabbat adnék rá, nem túl vastagot.
Ha kabát alá veszed a kengurut, akkor body, harisnya, meleg rugi, sapi. Overallt nem adnék rá, hisz a te kabátod úgyis melegíti. Feltéve ha össze tudod cipzárazni úgy, hogy magadon van. Ha a kabáton kívülre veszed, akkor mehet az overall pluszban.
Mei Tai 3-4 hós kortól használható.
Ez az a bizonyos Cybex, amiben fektetni is lehet?
Kenguruba sose tennék babát, de amíg a fejét stabilan tartani nem tudja, addig semmibe se, csak hordozókendőbe, mert az megtartsa a fejét. Ha fektetve viszed, akkor rendben van, egyébként sérülést kockáztatsz a babádnak.
Valamint nem ártott volna előbb kipróbálni, hogy mit szól hozzá a babád, esetleg megszerettetni vele. Mert lehet, hogy beleteszed, 5 perc múlva a buszon meg üvölt, és nem tudsz mit tenni, mert sietnetek kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!