Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik az aranyér tünetei?

Mik az aranyér tünetei?

Figyelt kérdés

Az előbb voltam wc-n nagy dolgomat végezni és miután végeztem, arra lettem figyelmes, hogy nagyon véres lett a wc papír használat után.

Egy kis égető- szùrò érzés van így utólag, de a vérzés elàllt. Olvastam azt is, hogy a végbélnél valaminek meg kellene duzzadni, viszont nekem nincs semmi.

Aranyerem lehet?

Vagy más dolog? És kell vele orvoshoz menni, vagy ha többször nem lesz ilyen, csak egyszeri alkalom volt, akkor ne is foglalkozzak vele?

2013. jan. 14. 22:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy viszonypag fiatal vagyok, 17 éves és December eleje óta nem ettem gyógyszert éa bajom sem volt. Teljesen váratlanul ért.
2013. jan. 14. 22:12
 2/3 anonim válasza:

Attól függ, ettél-e csípőset, vagy valami erősen színezett dolgot, amitől lehet ez...

Ha nem, egy orvosi vizsgálatot megér, főleg ha fáj és vér is volt.

2013. jan. 14. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos nem a koron múlik. fontos, h sok rostosat egyél és ha ténylet aranyér, akkor nekem a HemoClin gél vált be. már másnapra érezhetően jobb lesz. de tényleg egy látogatást megér az orvosnál...
2013. jan. 22. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!