Mit ajánlotok töredezett hajra?
Figyelt kérdés
Csak itthon elkészíthető dolgok érdekelnek. Nem samponokra gondoltam.2009. aug. 28. 17:58
1/3 anonim válasza:
Olló? Ami el van töredezve az már úgysem fog helyrejönni semmitől, azt le kell vágni. Utána pedig ápolhatod a hajadat mondjuk mézzel vagy tojással. Én néha úgy szoktam, hogy egy tojássárgáját összekeverek vmennyi mézzel és azt kenem rá a hajamra :)
2/3 anonim válasza:
hajmosás után 1 kevés oliva olajjal bedörzsölöd, főleg a hajvégeket, majd folpakba vagy törölközőbe csavarod és ugy hagyod kb fél órát, majd lemosod , nekem utána elég zsíros lett , ugyhogy ajánlatos utána még 1x megmosni samponnal
3/3 anonim válasza:
Először mindenképpen le kell vágatni a töredezett részeket, mert azon már nem lehet segíteni. Én sima tojást szoktam rá kenni, mézzel együtt még nem csináltam, de kipróbálom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!