Milyen házi hajpakolást ajánlotok? Töredezett, zsíros hajam van, nagyon vékonyszálú.
Én tegnap próbáltam ki a ricinusolajat, hát valami eszméletlen hatása van már elsőre is :)
1 evőkanál étolajat összekevertem 2 teáskanál ricinusolajjal, és ezt az egészet egy tojássárgájával. Felkentem a vizes hajamra (fejbőrbe masszíroztam + szétoszlattam a hajamon, hosszú hajam van, de ez a mennyiség bőven elég rá), zuhanysapkát raktam rá (nejlonzacskó is jó, a lényeg, hogy dunsztolódjon a haj), erre még egy turbán törölközőből, és így hagytam reggelig (alváskor a törölközőt levettem a fejemről és a párnámra terítettem).
Reggel újra megmostam a hajam, kétszer kellett samponoznom, mire kijött az egész trutyi, de megérte, mert sokkal puhább és selymesebb tapintású a hajam. A ricinus állítólag a hajnövekedést is serkenti, engem ez annyira nem érint, mert így is gyorsan nő. Ja, és nem zsírosítja a hajat!
Ricinusolajat patikában vehetsz, én két decit vettem 300Ft-ért, ahogy elnézem, jó sokáig elég lesz (tedd hozzá, hogy a hajadhoz kell, mert egyébként nem adhatnának ennyit - belsőleg ugyanis hashajtó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!