Töredezett hajra mit ajánlotok? Lent több
Figyelt kérdés
augusztus 31-én levágattam a hajam végéből 5centit közel,mert minden vágyam a hosszú haj.. előtte vasaltam és azért ment tönkre. azóta nem vasaltam,max ilyen 2-3x (hővédővel),de még igy is töredezett egy kicsit :S gliss kurral mosom,és használom a balzsamját is.. valami egyéb amit kéne rá? ajánljatok valami olyat,ami nektek jót tett :) köszi2010. nov. 5. 14:10
1/4 anonim válasza:
továbbra is vágni kell belőle, míg az egész rész, amit vasaltál, és töredezett, el nem fogy. a vasalást is teljesen hagyd el. én 1 hónapja hagytam abba a vasalást, és vágatok a végéből havonta. egy idő múlva teljesen elfogy az a rész, ami vasalva (esetemben még szőkítve is:S) volt. a sok vegyszerrel nem lesz jobb, összeforrasztani nem fogja a hajszálakat
2/4 anonim válasza:
Szia!Próbáld ki a ricinusolajat. Az a leghatásosabb a sérült,töredezett haj regenerálására. Selymes,fényes lesz tőle a hajad. És mint az az előttem lévő is megírta...nem szabad vasalni és minimum 2-3havonta vágatni kell ha hosszú a hajad.
3/4 A kérdező kommentje:
és ezt a ricinusolajat hol lehet venni,és kb mennyibe kerül ?:$ googleba nem találtam :S
2010. nov. 5. 22:33
4/4 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni, úgy mérik ki. 100ml kb 300Ft. Pontos árat nem tudok,de sokkal olcsóbb,mint a revalid vagy hasonló készítmények. És szintén hatásos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!