Holnap megyek Dm-be. Mit ajánlotok száraz és töredezett hajamra?
Figyelt kérdés
Úgy kb. 3000 Ft-ig mehet de nem baj ha drágább :)
Köszönöm
2011. máj. 2. 18:27
2/7 anonim válasza:
ha zsírososdik a hajad akkor ne schaumát válassz. Inkább garniert vagy sunsilket. mindkettő balzsam
3/7 anonim válasza:
Elseve tükörfény sampon, balzsam és esetleg a pakolás. Komolyan mondom, egyszerű megoldásnak tűnik, de hatásos. És mivel ez még bőven 3000ft alatt van, hosszabb távú hatás érdekében hajvitamin (vagy szépségvitamin) (van dm saját márkás is, ugyanaz van benne, mit a drágábbakban).
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2011. máj. 2. 19:00
5/7 A kérdező kommentje:
3. hozzászóló meg tudod mondani hogy a pakolás ára kb mennyi? mert azt nem találtam a neten és anyunak be kell számolnom az árakról vásárlás előtt :D:D
2011. máj. 2. 19:24
6/7 anonim válasza:
Nekem a Swiss-O-Par hajpakolás( kicsi, egyadagos, 230-250 ft között van) tökéletesen rendbe hozta a hajam, de sajnos csak a következő mosásig. :(
Müllerben vettem még ugyanilyen márkájú propoliszos hajvégápolót, az tök olcsó (600 Ft és sokáig elég) ami nagyin szépen rendbe hozta a hajvégeimet. :)
7/7 A kérdező kommentje:
óó ezek árban még jobbak :D köszönöm :)
2011. máj. 2. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!