Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Crohn beteg van itt?

Crohn beteg van itt?

Figyelt kérdés
Tünetek és kinek hogyan diagnosztizáltak?

2013. jan. 3. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát én arra tippeltem és a Crohn-nál jellemző tünet miatt szerintem valószínűsíthető. De még karácsony előtt voltam kolonoszkópián, azóta sokat javult az emésztésem (gondolom nem árt néha kipucolni. :), és azóta nem volt.

Még nincs teljesen felállítva a diagnózisom, de a mintavétel alapján valószínűsíthető a Crohn.

A székelési problémára pedig nekem az volt a jó taktika, hogy sok folyadék, rendszeresen ettem levest és zöldséget, gyümölcsöt.

2013. jan. 14. 23:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod és légyszi irj ha van valami újdonság akár üziben is lehet,jobbulást neked :-)
2013. jan. 15. 11:11
 13/17 ancsa1029 válasza:

Az 5. válaszoló vagyok!!

Altorjay Isván dokihoz járok!!

És egy fontos részletet kihagytam! A háziorvosom a gasztroenterológiára küldött,(nem Altorjayhoz) de onnan szépen elküldtek a francba, szóval ha úgy vesszük, feleslegesen műtöttek meg, hiszen ha a gasztroenterológián megcsinálják a tükrözést, akkor lehetséges, hogy megtudták volna a pontos okát a hasi fájdalmamnak, és nem kellett volna felvágniuk! :)

2013. jan. 15. 20:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy ők figyelmetlenek aztán mi isszuk meg a levét. Ettöl félek,hogy crohn vagyok csak ők kizárták mert nincs záródásom meg nem látszik a véremben,azt mondták mindent ehetek,meg gyógyszert se kaptam! Pénzt meg már annyit kiadtam,hogy már sajnálok többet adni :-\ A te eseted szörnyű csak azt nem értem hogy számolnak el a lelkiismeretükkel...
2013. jan. 15. 21:34
 15/17 anonim válasza:
A vérben nem mutatható ki! Nekem sem mutatták ki, mégis az vagyok. Engem polyp gyanújával küldtek el alsótükrözésre
2013. jún. 23. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Eltelt egy kis idő azóta, hogy utoljára írtál, most hogy vagy? Én 4 éve vagyok Crohn-os, 3 éve meg is kellett, hogy műtsenek, mert annyira agresszív volt, hogy nem lehetett vele mit csinálni, szűkület volt, tele sebekkel, pont a vastagbél meg a vékonybél találkozásánál. Aztán idén 1x-2x felfáztam, amire antibiotikumot kaptam, és az én pocimnak ennyi elég is volt, hogy belobbanjon. Túl vagyok 2 havi szteroidon, megemelt gyógyszeradagot szedek a napi gyógyszereimből és 1 hónapja nem szedek szteroidot és lekopogom, még nem érzem,hogy baj lenne. :D Szóval van remény, most ezzel a paleolit diétával próbálkozom, ki tudja, lehet ez is segíteni fog.

Ja és egy tanács : a Crohn-os gyógyszereiteken kívül ne vegyetek be mást, hacsak nem élet-halál kérdése !!!

2013. okt. 11. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! A vérképből annyit lehet megtudni, hogy van -e valamilyen gyulladás a szervezetedben ... nekem pl. a vörösvértest-süllyedésem 83 volt mikor már nagyon nagy baj volt ( 0- 20 közt lenne oké ); szóval kiindulásnak jó.
2013. okt. 11. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!