Van itt még valaki, aki Crohn beteg?
Jaj kedvesem, ez egy nagyon komoly betegség! Minden orvosi vizsgálatra rendszeresen menj el, és vedd nagyon komolyan az orvos utasításait.
Sajnos nekem egy felkavaró tapasztalatom van ezzel a betegséggel kapcsolatban, amikor a szomszédomék 21 éves lánya hirtelen egyik este elhunyt. Nem is tudták, hogy Chron betegsége volt, csak a bonctani vizsgálatkor derült ki.
A teljes bélrendszere gyulladásban volt, és különféle összenövések, hegek, sipolyok alakultak ott ki. Az egyik bélszakaszon a gyulladás helyén annyira elvékonyodott a bél fala, hogy átlukadt, és a béltartalom a szabad hasüregbe távozott. Emiatt halt meg.
Azt hitte, hogy azért megy a hasa, és azért érez görcsöket,mert éppen fogyókúrázott, és zöldteakapszulákat is szedett hozzá. Az pedig hajtja a beleket.
Elmondani nem tudom, mekkora volt a döbbenet, amikor egyik este hirtelen erős fájdalmakat kezdett érezni, és mire a mentők bevitték, addigra meghalt.
Nekem azért nem ennyire komoly, időben elkezdték kezelni
Köszönöm azért a választ!! Tényleg nagyon durva tud lenni...
Én szerencsésebb voltam, mert én kb. egy hét után már éreztem javulást aztán szép fokozatosan jobb lett. Kicsivel több mint 1 hónapig szedtem.
Te mióta szeded? Nálad vannak mellékhatások? És mióta vagy Crohn-os?
Hali! Én is crohn beteg vagyok. nekem gyomorvérzés kellett hozzá h kiderüljön =D
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!