Crohn beteg vagyok. Ha még 1 évet nem dolgoztam akkor leszázalékoltathatom magamat? 17/L
Gyógyszeres kezelés alatt állsz? Műtét? Mert ezt a betegséged leírásánál találtam: "Műtét esetén a betegnek tudnia kell, hogy csaknem minden tekintetben az átlagember életmódját folytathatja."
Miért akarnád leszázalékoltatni magad? Nem hiszem, hogy ez a megoldás. Sosem akarsz dolgozni? Mert egy rokkant nyugdíjból nem igazán lehet ám megélni.
Próbáld meg, de sok reményt ne fűzz hozzá, már boldog boldogtalan leszázalékolja magát.
Én úgy tudom (tapasztalat), hogy roki nyugdíjat meg nem kaphatsz mert nincs meg a 2 év munkaidőd (én egyetemre járok, az elvileg be lehet számoltatni).
De amúgy miért akarod leszálakéltatni magad? Nem olyan jó dolog ám. :S
Sziasztok
Én teljes mértékben megértelek. Ha az iskola befejezése után 180 nappal el tudtál helyezkedni, mind1, hogy mennyit dolgoztál, akkor igen le tudod magad százalékoltatni, de ne számíts túl sok pénzre :S
Én is beteg vagyok, egy ideig nekem is volt munkám, amit tudtam végezni a betegségem mellett, de az megszűnt és ezzel a bajjal nem nagyon lehet akárhova is elhelyezkedni.
Aki pedig nem tudja átérezni, hogy mit is jelent ez a betegség az ne irkáljon ide.... KÖSZÖNJÜK
Ez nem olyan betegség, hogy: jaaaaj de fáj a hátam, vagy a kiskutyám leherapta az újjam stb...
Nehéz ám úgy dolgozni, hgy az ember 1nap többször is elmegy nagy dolgot végezn, +még azon jár az agya, hogy mikor jön rá a wc-z stb...
Írj privibe ha gondolod.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!